مژده آن بندگان مرا كه به سخن‏ها گوش فرا ميدهند و از بهترين آنها پيرروى ميكنند قرآن سوره زمر قسمتى از آيه هاى ١٨, ١۷

«شماره ۶۶۹ از ۲۴ فروردين تا ۹ ارديبهشت »

برای تماس با ما

جواب به سوالها

آرشيو روزنامه

صفحه اصلی

سايت آقای ابوالحسن بنی صدر

وبلاگ آقای ابوالحسن بنی صدر

راديو آزدگان

PDF روزنامه بصورت

نامه ها

موضوع هر نامه، مسئله ايست و يا مسئله هائى هستند كه زورپرستها مى‏ساختند. به هنگام نگارش هر نامه، اين فكر نمى‏توانست مبنى باشد كه نامه‏ها تاريخى مى‏شوند از نوعى بسا بى سابقه و مانند. چرا كه مسئله‏هاى بعدى كه زور پرستان مى‏ساختند بر خود آنها نيز دانسته نبودند. مى‏نويسم و، به تأكيد، مسئله‏ها كه زور پرستان مى‏ساختند زيرا جز زور پرست مسئله نمى‏سازد. در حقيقت، راه رشد از راه زورمدارى ويرانگر جدا است. در راه رشد، مسئله ساخته نمى‏شود بلكه مسئله‏ها كه زورمداران ساخته‏اند حل مى‏شوند

...
بخدا اينهمه خشونت درخور يک حکومت فاشيستی نيست چو رسد به يک حکومت اسلامی. ديروز که از سفر باز گشتم 30 محکوم با اعدام يا اعدام شده اند و يا منتظر اعدام هستند. با اين ميزان خشونت جامعه همگرائی پيدا نمی کند و جو سنگين تر می شود. غالب محکومان بنا حق محکوم می شوند
...
ابوالحسن بنی صدر 1359-3-1
...
نامه آقای بنی صدر به هيأت روحانيت مبارزتهران 11 دی 1359
ما تا يکماه ديکر بيشتر مهمات نداريم و اگر بخواهيم حمله کنيم از اينهم کمتر. بنابر اين هر روز که حمله به عقب بيفتد ضربه پذيری موجوديت کشور بيشتر می شود....

نامه آقای بنی صدر به آقای خمينی ، 9 آبان 1359
...
آنبار که موافقت با تحويل گروگانها به دولت به مخالفت تبديل شد بعرض رساندم و در جلسه شورای انقلاب در حاليکه از شدت هيجان و غصه می گريستم گفتم: کاری را که از موضع قوت حل نم کنيم ناگزير روزی از موضع ضعف و تسليم حل خواهيم کرد. و بدبختانه آنروز رسيده است
...
در کجای دنيا جهاد سازندگی بوجود می آورند، سپاه بوجود می آورند، کميته بوجود می آورند، بعد می آيند می گويند شما بايد حکومت کنيد


* چرا نباید قطعنامه شورای امنیت را پذیرفت و چه وقت با امریکا باید وارد معامله شد ؟:

• برخی از مسئولین جنایتکار نظام در ﺁخرین روزهای سال 85، در جلسه ای که برخی از سران سپاه و روحانی شرکت داشته اند گفته اند : ما چاره ای به جز رد پیشنهادات و قطعنامه های شورای امنیت را نداریم . از ﺁنجا که در این مورد، مردم از ما حمایت نمی کنند باید قاطعانه بر همین موضع بمانیم. و اگر قرار است غرق شویم مردم را هم با خودمان غرق می کنیم . حسین شریعتمداری گفته است : مردم باید بفهمند که دفاع از انرژی هسته ای یعنی دفاع از اسلام و برای این دفاع حاضریم به جنگ هم تن بدهیم و مردم باید این را بپذیرند .
در این جلسه، گویا فرماندهانی از سپاه که نامهاشان در دو قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، ﺁمده اند، نیز حاضر بوده و گفته اند : باید به مردم بگوییم که جان ما اهمیت ندارد اما اگر قطعنامه را بپذیریم از اسلام چیزی بر جای نخواهد ماند .
همچنین در این جلسه تصمیماتی برای برخورد با برخی افراد که به نحوی با انرژی هسته ای مخالفت می کنند گرفته شده است . در پی ﺁن، به ﺁنها اخطارهایی شده اند. گفته می شود که برخی از مسئولین سپاه برخی از نیروهای سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی را تهدید کرده اند در صورتی که بار دیگر اطلاعیه در این باره صادر نمایند به سختی با ﺁنها برخورد خواهد شد .
• خبر خوش هسته ای که قرار است رییس جمهور در سخنرانی حافظیه شیراز اعلام کند شروع به کار چرخه 3000 سانتریفوز است و وی در این سخنرانی خواهد گفت که ایران بعد از موفقیت در ایجاد دو چرخه سوخت 164 عددی حال می خواهد که چرخه سوخت 3000 عددی را که می تواند تولید سوخت صنعتی نماید را شروع کند .
• سازش با آمریکا : خط کلی که باید رعایت شود، اینست : مسئله ای بهیچ عنوان پیش نیاید . وقتی زمینه ﺁماده شد ، سازش خواهد شد .

*لجبازی احمدی نژاد ، او از خط قرمز عبور کرده است و باید برود :
• جناح های مختلف در حال ستیز با یکدیگرند، خامنه ای، احمدی نژاد، رفسنجانی و تندروتر از احمدی نژاد . احمدی نژاد بواسطه عبور از خط قرمز برخی ها، ناگزیر به پرداخت بها است که میتواند برایش بسیار گران تمام شود. او در هر صورت باید برود . تا آنجا که بتوانند او را ضعیف می کنند. چوب لای چرخش می گذارند. در ضمن، در بسیار موارد او منافع مافیائی را از بین برده است که او را بقدرت رسانده است.
یکی از طرح ها نیز از بین بردن فیزیکی احمدی نژاد بصورت اتفاقی است . تاچند وقت پیش نیز، حادثه ها بصورت های گوناگون اتفاق افتاده اند.
• تغییر وزیر نفت : قرار است هامانه وزیر عوض شود و به جای او علی اصغر زارعی معاونت حراست وزارت علوم یا آقای علی کردان مسئول مالی صدا و سیما در زمان لاریجانی و یا سردار محصولی و یا غلامحسین نوذری از مسئولین سازمان زندانها به جای وی آورده شود .
• با وجودی که وزیر امور اقتصاد و دارایی گفته است تغییر ندادن ساعت برای ایران زیانی حدود 450 میلیارد و حدود 622 لیتر گازوییل در روز و ... را موجب می شود اما احمدی نژاد باز هم دست از لجاجت بر نمی دارد و می گوید : مرغ یک پا دارد . مخالفت او با تغییر ساعت نه از روی مطالعه که بلحاظ صفت زشت لجبازی است.
وزیر نیرو در جمع معاونین خود گفته است : تغییر ندادن ساعت حدود 300 میلیون دلار خسارت برای وزرارت نیرو ببار می ﺁورد .
اما احمدی نژاد که به لجاجت معروف است حرف دوست خود را هم نپذیرفت .

* هرکس می خواهد با فساد مبارزه کند، خود دست اندر کار فساد می شود ! :
• یارانه ها و کمکها : یارانه ها و وام ها برای کمک به اقتصاد و صنعت حیف و میل می شوند. به جیب دوستان و آشنایانی ریخته می شوند .
• فساد اندر فساد : در ابتدا همه میخواهند با فساد مبارزه کنند و چون شروع بکار می کنند ، می بینند خود نیز از مفسدین و از جمع مفسدان هستند . لذا، مبارزه با فساد از امروز به فردا می افتد و فسادها بیشتر می شوند .
• رشوه و نقش آن در توازن قوا : وقتی رشوه ستانی از توتال، شب عیدی رو شد، در دستگاه دولت کسی نگفت این همه فساد از چه رو است ؟ دیگران گفتند : چرا ما از این فرصتها بدست نمی ﺁوریم ! تازه دوریالی ها افتاد و گفتند: پس اینهمه تبلیغ برای توتال بی علت نبوده است !
باندهای مافیاهائی قدرت خود را به موقعیت سیاسی و پولی اندازه می گیرند که از ممر رانت بدست می ﺁورند .
• از قرار مسموع جریان فرار شهرام جزایری تنها یک نمایش برای ترساندن بسیاری از کادر های رژیم بوده است که مبادا فکر فرار به کله شان بزند . در این نمایش، واواک توانائی خود را به نمایش گذاشت و یک متهم فراری را در یک کشور خارجی دستگیر و به زندان ﺁورد .
همچنین حذف الیاس محمودی : برخی می گویند که اطلاعات داده شده در این مورد نشان می دهد که این جریان با اطلاع خود واواک بوده است .
انقلاب اسلامی : اطلاعاتی که در مطبوعات داخل و خارج انتشار می یابند نیز حاکی از ﺁنند که گروه بندیهای درون رژیم سعی در منشعب کردن یکدیگر دارند. اما این احمدی نژاد است که زیر شدید ترین حمله ها است : به خطر افتادن کشور، احضار احمدی نژاد به مجلس ، اخطار ملک عبدالله به احمدی نژاد و انشعاب در جبهه " پیروان امام و رهبری " و...



s