مژده آن بندگان مرا كه به سخن‏ها گوش فرا ميدهند و از بهترين آنها پيرروى ميكنند قرآن سوره زمر قسمتى از آيه هاى ١٨, ١۷

«شماره ۶۶۸ از ۱۰ تا ۲۴ فروردين»

برای تماس با ما

جواب به سوالها

آرشيو روزنامه

صفحه اصلی

سايت آقای ابوالحسن بنی صدر

وبلاگ آقای ابوالحسن بنی صدر

راديو آزدگان

PDF روزنامه بصورت

نامه ها

موضوع هر نامه، مسئله ايست و يا مسئله هائى هستند كه زورپرستها مى‏ساختند. به هنگام نگارش هر نامه، اين فكر نمى‏توانست مبنى باشد كه نامه‏ها تاريخى مى‏شوند از نوعى بسا بى سابقه و مانند. چرا كه مسئله‏هاى بعدى كه زور پرستان مى‏ساختند بر خود آنها نيز دانسته نبودند. مى‏نويسم و، به تأكيد، مسئله‏ها كه زور پرستان مى‏ساختند زيرا جز زور پرست مسئله نمى‏سازد. در حقيقت، راه رشد از راه زورمدارى ويرانگر جدا است. در راه رشد، مسئله ساخته نمى‏شود بلكه مسئله‏ها كه زورمداران ساخته‏اند حل مى‏شوند

...
بخدا اينهمه خشونت درخور يک حکومت فاشيستی نيست چو رسد به يک حکومت اسلامی. ديروز که از سفر باز گشتم 30 محکوم با اعدام يا اعدام شده اند و يا منتظر اعدام هستند. با اين ميزان خشونت جامعه همگرائی پيدا نمی کند و جو سنگين تر می شود. غالب محکومان بنا حق محکوم می شوند
...
ابوالحسن بنی صدر 1359-3-1
...
نامه آقای بنی صدر به هيأت روحانيت مبارزتهران 11 دی 1359
ما تا يکماه ديکر بيشتر مهمات نداريم و اگر بخواهيم حمله کنيم از اينهم کمتر. بنابر اين هر روز که حمله به عقب بيفتد ضربه پذيری موجوديت کشور بيشتر می شود....

نامه آقای بنی صدر به آقای خمينی ، 9 آبان 1359
...
آنبار که موافقت با تحويل گروگانها به دولت به مخالفت تبديل شد بعرض رساندم و در جلسه شورای انقلاب در حاليکه از شدت هيجان و غصه می گريستم گفتم: کاری را که از موضع قوت حل نم کنيم ناگزير روزی از موضع ضعف و تسليم حل خواهيم کرد. و بدبختانه آنروز رسيده است
...
در کجای دنيا جهاد سازندگی بوجود می آورند، سپاه بوجود می آورند، کميته بوجود می آورند، بعد می آيند می گويند شما بايد حکومت کنيد


روابط ارگانیک قدرتمدارها : دیگ چنی معاون رئیس جمهوری امریکا و یا عامل رژیم ایران در امریکاست ؟ :

• نيويورك تايمز ( 20 مارس 2007) ديگ چني، معاون رئیس جمهوری امریکا را عامل ايران در كاخ سفيد خوانده است. نویسنده مقاله نيكلاس كريستوف ‪ NICHOLAS D. KRISTOF‬ از جمله نوشته است : اگر سرباز ‪ ۱۸‬ساله آمريكايي در حالي دستگير مي‌شد كه داشت اسناد نظامي را به جاسوسان ايراني تحويل می داد، او را دستگير و برای سال‌ها به زندان مي‌افكندند : حال اینکه يك آمريكايي وجود دارد كه خدمات ارزشمند به ايران كرده است . بطوری که انسان از خود می پرسد: آيا ديگ چني واقعا عامل ايران نيست؟
مداخله نظامي اول حکومت بوش در افغانستان به سرنگوني رژیم طالبان انجامید که دشمن شرقي رژیم ایران بود . پس از آن نيز واشنگتن دشمن غربي ايران يعني صدام را سرنگون كرد.
آيا اين اتفاقي است كه از ميان ‪ ۱۹۳‬كشور دنيا ما دو همسايه ايران را سرنگون كرديم؟ در نظر بگيرید اوضاع عراق پس از جنگ چگونه پيش رفت، آمريكا ارتش عراق را منحل ، نظام بعث را از هم پاشيد و به استقرار دولتي طرفدار ايران در بغداد كمك كرد. اگر روحانيون ايران سناريوي عراق را مي‌نوشتند نمي‌توانستند بهتر از این ، ﺁن را به صحنه ﺁورند و اجرا کنند : ما در عراق جنگيديم و ايران پيروز شد،آيا اين هم اتفاقي بود که به مدت شش سال كاخ سفيد از تندروهاي اسرائيلي حمايت و از وارد شدن جدي در مناقشه اسراييل و فلسطين خودداري كرد ؟ نتيجه اين شد كه احساسات ضدآمريكايي و بنيادگرايي اسلامي در منطقه قوت گرفت.
در تابستان گذشته نيز ، حکومت بوش از تهاجم به لبنان حمايت كرد و این امر سبب شد که حزب‌الله لبنان - كه عامل ايران به شمار مي‌رود - به قهرمان جهان عرب بدل شود
و باز ، روش حکومت بوش در دور كردن هم پيمانان امریکا در اروپا و آسيا سبب شد فرصت ايجاد جبهه مشترك در برابر ایران، بر سر برنامه هسته‌اي، مشکل شود . شكنجه و ادامه بازداشتهاي غيرقانوني در زندان گوانتانامو باعث شد جهان اسلام دشمنی با امریکا را رویه کند . در باب رعایت حقوق بشر در ایران و کشورهای عرب رویه امریکا فریب ﺁمیز است . ديگ چني در باره شکنجه و... می گوید: از نظر او اين کارها دردآور نيستند .
حتي سران رژیم، در داخل ایران نيز، توسط اقدامات چني و بوش تقويت شده‌اند : تندروهاي ايران كه زماني در داخل كشور منفور بودند، بر اثر سیاست حکومت دولت را قبضه کردند . این سیاست بهانه به دست محمود احمدي‌نژاد، رئيس جمهوري بنيادگراي ايران داد.
نويسنده توضیح می دهد چرا دیگ چنی و نه بوش را باعث و بانی می شمارد :
نخست به این دلیل که چني بيش از بوش بر دستورالعملهاي تندروانه تاكيد كرده است كه به نفع اهداف رژیم ايران تمام شدند. در داخل آمريكا نيز، نقش وي در رسوايي اطلاعاتي اسكوتر ليبي و امتناع وي از اعتراف به خطاها به ناکار ﺁمد شدن حکومت آمريكا و از بين رفتن وجهه آن منجر شد.
آيا همه اين امور اتفاقي رخ داده اند و يا اين كه مي‌توان وقوع ﺁنها را به رهنمودهای روساي چني در تهران نسبت داد و گفت : این اموربراي تخريب وجهه آمريكا روی داده اند ؟
قبول! آقاي چني بطور حتم عامل ايران نيست و حتي عامل كره‌شمالي هم نيست . ولو با شعار « ما با اشرار مذاكره نمي‌كنيم » خود باعث توسعه زرادخانه هسته‌اي پيونگ يانگ شد.
و نیز بعيد است آقاي چني مامور القاعده باشد ولو پايگاه مهمي در عراق براي اين گروه تروريستي فراهم آورده است. اما بوش و چني مانند كندي و جانسون كه جنگ ويتنام را به راه انداختند، به منافع آمريكا زيان وارد كردند. کارهاشان همچنان وضعیت را بدتر مي‌كنند.
منافع ملي ما به همان اندازه در برابر بي‌لياقتي آسيب پذير هستندكه دربرابر اقدامات جاسوسي. ما بايد اين اقداماتي را كه نتيجه معكوس مي‌دهند شناسايي كرده و از آن دست بكشيم. اين بار سخن از يك جاسوس در ميان نيست بلكه صحبت از سياست شكست خورده در ميان است و زمان آن فرا رسيده كه اين سياست‌ را كه سالهاست به ضرر منافع آمريكا اجرا می شود و بيش از آسيبهاي جاسوسان و يا عوامل خارجي در ‪ ۲۰۰‬سال گذشته به منافع ملي ضرر رسانده، رها کنیم .
انقلاب اسلامی : بدین سان، واقعیتی که چند سال بطور مستمر ، موضوع هشدار این نشریه است، اینک مورد توجه رسانه های امریکائی و نیز اروپائی قرار می گیرد. در حقیقت، دیگ چنی عامل رژیم ایران نیست . ما قدرتمدارهای امریکائی و اسرائیلی و ایرانی ، مثل ظروف مرتبطه یکدیگر را ایجاب می کند . در عین حال، چنته خالی یکدیگر را بر مردم امریکا و ایران و اسرائیل ﺁشکار می کنند . هریک از ﺁنها که از پای درﺁیند، دو رژیم دیگر را نیز به خطر می اندازند . اگر رژیم ایران از میان برخیزد، حکومتهای اسرائیل و امریکا نیز بی محل و با حکومتهائی که جنگ را روش سیاست خارجی نمی کنند، جایگزین می شوند .



s