« شماره ۶۴۱ از ۱ تا ۱۴ فردردين»


یادﺁوری : مقاله ها که در انقلاب اسلامی منتشر می شوند تنها نظر نویسندگان خود را باز گو می کنند

صاحب
   امتياز
    و مسئول

برای تماس با ما

برگزيده مصاحبه ها

جواب به سوالها

آرشيو روزنامه

در اين شماره

صفحه اصلی

•   سايت آقاى
ابوالحسن بنى صدر


•   وب لاگ آقای
ابوالحسن بنی صدر


مصباح : میزان رأی مردم است یعنی مردم باید مطیع ولی فقیه باشند ! - محتشمی پور و افروغ : خطر انجمن حجتیه و... :

• "...در ميان اصول قانون اساسی ، ,ولايت فقيه, ويژگى برجسته نظام جمهورى اسلامى ايران در جهان است . ولايت فقيه ستون فقرات و روح نظام ماست. متاسفانه برخى افراد با تشكيك و تفسير به رأى در مورد آن سعى دارند آن را قابل تغيير و يكى از راه‌هاى ممكن حكومت نشان دهند. تشكيك در ولايت فقيه را تيشه زدن به ريشه نظام اسلامى است . اگر حسن ظن نسبت به اين افراد داشته باشيم، آن‌ها بي‌توجه و غافل‌اند يا به خاطر ضعف ايمان يا ضعف معرفت و تحت تاثير فرهنگ غرب، اين سخنان را بيان مي‌كنند. اگر به سخنان بنيان‌گذار جمهورى اسلامى(ره) و نوع برخوردهاى ايشان دقت كنيم، درمي‌يابيم كه ايشان هميشه از نصب مسوولان به دست رهبرى سخن مي‌گفتند و حتى در حكم رياست جمهورى هم " نصب رييس‌جمهور " و نه ,تنفيذ حكم را مطرح مي‌كردند. اين كه برخى افراد با استدلال به كلام امام راحل كه فرمودند " ميزان راى ملت است " اعتبار ولايت فقيه را به مردم مي‌دانند اشتباه است. در طول تاريخ هميشه كلام را از موضع خود تغيير داده و در مكانى غير از آن قرار مي‌دادند كه اين يك نمونه آن است ".
همانگونه كه پس از رحلت پيامبر عظيم الشان(ص) مشروعيت الهى در امير المومنين حضرت على(ع) بود، اما به علت عدم همراهى مردم اين مشروعيت عينيت پيدا نكرد. اما هرگاه مردم به امام رويكرد كنند، اين مشروعيت عينيت مي‌يابد و مردم در واقع ناصر ولى هستند نه ناصب و مشرع او.
انقلاب اسلامی : مصباح چون قدرت را محور کرده است، نمی تواند تناقضهای سخن دروغ خود را در یابد . مدعی است :
1 - الف - اصل بر ولایت فقیه و اطاعت مردم از فقیه است . ب - رأی مردم به ولایت فقیه عینیت می بخشد و نه مشروعیت . اما اگر مردم اختیار دارند و بنا بر اختیار ، مسئول هستند و رأی ﺁنها ست که به ولایت فقیه عینیت می بخشد، پس حکم شرع ناقض اختیار و مسئولیت مردم است . چرا که با عینیت بخشیدن به ولایت فقیه، خود را بی اختیار و غیر مسئول و مطیع ولی فقیه می کنند .
2 - تناقض دوم که باز قدرت باوری مصباح مانع از درک ﺁنست این که رابطه فقیه با مردم ، هرگاه رابطه معلم و متعلم باشد، نیاز به اختیار ندارد چه رسد به اختیار مطلق. رابطه نیز رابطه اطاعت نمی شود . و اگر رابطه ﺁمر و مأمور باشد، این قدرت است که ولایت مطلقه پیدا می کند و ولی فقیه ﺁلت قدرت ( = زور ) می شود .
3 - تنها کسی که نخواهد در دروغ سازی و جعل معنی اندازه نگه دارد، می تواند در باره " میزان رأی مردم است " ، قولی از نوع قول مصباح یزدی را بر زبان ﺁورد . چرا که الف - میزان رأی مردم است، تعیین کننده مشروعیت دولت و مسئولان ﺁن، رأی مردم است . بخصوص که مصباح یزدی می داند خمینی بر " ولایت با جمهور مردم است " و قصد ما از جمهوری، همین جمهوری است که شما ( غربیها ) دارید ، تصریح کرده است و معنای این تصریح اینست که حتی از قول خمینی - چون اکثریت بزرگ افزون بر 90 درصد فقهای شیعه - در دوران غیبت، ولایت به جمهور مردم انتقال پیدا می کند .
• در 3 اسفند 84، اعتمادملي خبر داده است : بنيادبين المللي غدير استان قم وابسته به آيت ا... خزعلي ( از سردمداران حجتيه و همفکر مصباح يزدی) و كانون بسيج فرهنگيان سازمان و نواحي اين استان اقدام به انتشار سالنامه 1385 با ويژگي هاي خاص كرده اند.
در اين سالنامه كه در چاپي نفيس و با تيراژ بالا منتشر شده است ، روزتاريخي 12 فروردين كه همواره در سالنامه كشور ، بعنوان روز جمهوري اسلامي پي نوشت و بعنوان تعطيل رسمي اعلام مي شود همانند روزهاي عادي به نمايش گذاشته شده است. همچنين در اين سالنامه از روز 29 اسفند تنها بعنوان روز شهادت امام رضا ياد شده و هيچ اشاره اي به ملي شدن صنعت نفت نشده است.
در اين تقويم مناسبت هايي همچون سالروز تاسيس سپاه ، سالروز تاسيس مسجد جمكران و روز امور تربيتي و اسلامي قيد شده است اما از مناسبت هاي مربوط به ورود امام به كشور و فاجعه 7 تير هيچ نشاني وجود ندارد .

• به گزارش میزان نیوز ( 3 اسفند ) سعيدي، " نماینده ولی فقیه در سپاه " گفته است : كسي كه به منشأ مشروعيت مردمي ولايت اعتقاد دارد، به درد نمايندگي مجلس، خبرگان و يا رياست‌جمهوري نمي‌خورد .
انقلاب اسلامی : معنای سخن نماینده خامنه ای اینست که مصباح یزدی و دستیارانش به اشاره خامنه ای به جنگ جمهوریت ﺁمده اند .
• در 30 بهمن، افروغ ، " اصول گرا" و رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس مافیاها گفته است : خطر انجمن حجتيه خطري كماكان استوار و به قوت خود باقي است . در فضايي كه انتظارگرايي نامعقول و ناموجه حاكم مي‌شود، كساني كه اصلا اعتقادي به حضور دين در سياست و مقابله نداشتند بلكه به فسادگرايي معتقد بودند، امكان مانور بيشتري پيدا مي‌كنند.
وي با تأكيد بر لزوم درك صحيح تئوري حضرت امام و انس با آن، و كمك به تحقق تئوري‌هاي ايشان، گفت: " نبايد اجازه دهيم آنها كه مفهوما و مصداقا با اين ديدگاه شريك نبوده‌اند و در آن زمان حضور هم نداشته‌اند، قدرت را در دست گيرند
• در 2 اسفند 84 ، محتشمي‌پور گفته است : امروز برخي كه با جريانات انحرافي و انجمن حجتيه ارتباط دارند، ايادي زيادي را تربيت كرده و برا‌ي مجلس خبرگان، خط و نشان كشيده اند.اين جريان براي كل نظام و انقلابي كه امام(ره) براي آن زحمات زيادي كشيده اند، يك تهديد جدي است.
من معتقدم جريان وابسته به اين جريانات، اعتقادي به رهبري نظام ندارد، نه به حضرت امام (ره ) و نه به حضرت آيت الله خامنه‌اي، اين‌ها دنبال يك سري مسائلي هستند كه در دوران حضرت امام(ره) هم دنبال مي‌كردند. امام(ره) اين‌ها را محدود كردند و سعي نمودند كه جامعه را نسبت به آن‌ها حساس كنند تا انحراف آن‌ها باعث متلاشي شدن انقلاب و نظام نشود.
وي با انتقاد شديد از مصباح يزدي و طيف فكري وابسته به او، مجال يافتن برخي جريانات و به صحنه آمدن آن‌ها را خطري دانست كه نه تنها مجلس خبرگان بلكه رهبري را نيز تهديد مي‌كند.