انقلاب اسلامى در هجرت Abolhassan Banisadr - به سايت انقلاب اسلامى در هجرت آمديد

مژده آن بندگان مرا كه به سخن‏ها گوش فرا ميدهند و از بهترين آنها پيرروى ميكنند قرآن سوره زمر قسمتى از آيه هاى ١٨, ١۷

«شماره ۶۴۵ از ۲۵ ارديبهشت تا ۸ خرداد»


یادﺁوری : مقاله ها که در انقلاب اسلامی منتشر می شوند تنها نظر نویسندگان خود را باز گو می کنند

صاحب
   امتياز
    و مسئول

برای تماس با ما

برگزيده مصاحبه ها

جواب به سوالها

آرشيو روزنامه

در اين شماره

صفحه اصلی

•   سايت آقاى
ابوالحسن بنى صدر


•   وب لاگ آقای ابوالحسن بنی صدر


•   نظام پيشنهادى براى آينده ايران‏ طرح پيشنهادى مجامع اسلامى ايرانيان‏


•   رسيدگى به جنايات سياسى- عقيدتى پیشنهادی برای ایران



نقد منطق صوری


سير انديشه در سه قاره

سير انديشه در سه قاره

اقتصاد توحيدی

تحقيقها و يافته های
جديد پيرامون

«اکتبر سورپرايز»
و
«ايران گيت»

ترجمه و تنظيم و تکميل از
ابوالحسن بنی صدر

سیر تحول سیاست آمریکا در ایران

سیر تحول سیاست آمریکا در ایران

عکس کتاب انسان حق قضاوت و حقوق انسان در قرآن

انسان، حق، قضاوت و حقوق انسان در قرآن


کتاب عقل آزاد

عقل آزاد


عکس کتاب سیاست آمریکا در ایران

سیاست آمریکا در ایران


عکس کتاب زن و زناشوی

زن وزناشویی


عکس کتاب اصول راهنمای اسلام

اصول راهنمای اسلام


عکس کتاب حیله یا خیانت سر اکتبر سور پرایز

حيله يا خيانت سر اكتبر سورپرايز


عکس کتاب خاطرات ابوالحسن بنی صدر

خاطرات ابوالحسن بنى صدر


 روزها بر رئیس جمهور چگونه می گذرد

روزها بر رئيس جمهور چگونه مى گذرد از ١١ تير تا ٢٥ مهرماه ١٣٥٩


C.I.A تاريخ عمليات سرى 
در ٢٨ مرداد سال ١٣٣٢ براى سرنگونى مصدق نخست وزير ايران

C.I.A تاريخ عمليات سرى
در ٢٨ مرداد سال ١٣٣٢ براى سرنگونى مصدق نخست وزير ايران


نقد كتاب شنود اشباح

نقد كتاب شنود اشباح



بزرگداشت 29 اسفند و به نام و يادى از امير فلامرزى‏ به قلم:احمد رناسى


عکس کتاب خیانت به امید

كتاب خيانت به اميد به
قلم ابوالحسن بنى صدر

به خوانندگان گرامى يادآور مى شوم‏. كتابى كه در دسترس مطالعه مى يابيد و بنابر وضعيتى كه ايران و مردم آن در آنند كتابى مى نمايد كه اين ايام نوشته شده است در حقيقت در روزهاى بعد از ٢٥ خرداد ١٣٦۰ و به مثابه دنباله كارنامه يا گزارش روزانه به مردم ايران خطاب به همسرم نوشته ام

از آقای ابوالحسن بنی صدر

ﺁزادی و عدالت و زمان ؟

دانش پژوهی برای ﺁنکه این جانب را از جریان اندیشه ها در ایران ﺁگاه کند، از جمله نوشته است:
" برای تبیین جهان کنونی و تفاوت آن با دنیای قدیم، برخی از گسست سخن می گویند. گرایشهای لیبرال بیشتر از این گسست سخن می گویند. این گرایشها برﺁنند که گسست از دنیای قدیم و مبانی آن بوده است که ما را وارد دنیای جدید کرده است.

دویچه‌وله (صدای آلمان)
مصاحبه‌گر: جمشید فاروقی

بحران اتمى ايران و تلاش‌هاى ديپلماتيك / گفتگو با ابوالحسن بنى‌صدر

امروز ۵ كشور صاحب حق وتو و آلمان گفتگوهاى خود را پيرامون بحران اتمى ايران در لندن پى گرفتند. تمامى شركت كنندگان در اين همايش در اين نكته اتفاق نظر داشتند كه قطع برنامه اتمى ايران به سود ايران است. اين در حالى است كه محمود احمدى‌نژاد حتى پيش از ديدن متن پيشنهاد اتحاديه اروپا، با آن مخالفت كرده است. آيا براستى تلاش‌هاى ديپلماتيك كشورهاى اروپايى مى‌توانند به حل مسالمت‌آميز بحران اتمى ايران بيانجامند؟

مقالات مندرج در روزنامه انقلاب اسلامی

ژاله وفا

ضربه آخر به اقتصاد محتضرو در خطر تحریم

اریبهشت ماه امسال سومين سالگرد درگذشت اقتصاددان برجسته كشور دكتر حسين عظيمي است. عظیمی مرد عظيم الشانی که انسان را ستون قائم توسعه میدید و هرگونه توسعه را کامل در خدمت انسان میخواست .


علی شفیعی

روانشناسی شادی و سازندگی در آزادی و غم و تخریب در استبداد ( 2 )

... نزدیک به هفت قرن پیش حافظ در این غزل بسیار زیبا با وضوحی تمام، ساز و کار استبداد را در دشمنی با شادی و سازندگی در آزادی، توصیف میکند. امری واقع و مستمر. حال چرا من مقاله را با این شعر شروع کردم؟

جنگ چون راه حل نیست !؟

انقلاب اسلامی : در غرب ، همواره تکرار شده است که جنگ وقتی ناگزیر می شود که دیپلماسی کاری از پیش نمی برد . اما این بار، قاعده عمل نمی کند و می گویند : وضعیت خطرناک است چون راه حل وجود ندارد . درحقیقت، قاعده از ﺁغاز غلط و دروغ بود . قاعده ای که حقیقت دارد و همواره عمل می کند ، این قاعده است : خلاء را زور پر می کند .
        و اینک ، غرب با خلاء راه حل روبرو است . این خلاء ، در امریکا و ایران ، ﺁلتهای فعل قدرت را به تکاپو انداخته است تا مگر، از راه تحریک و تحریک متقابل، جنگ را بعنوان تنها راه حل، تحمیل کنند . مردم ایران می باید بسیار هشیار باشند . همه ﺁنها که احساس مسئولیت می کنند، می باید به عمل برخیزند و نگذارند مافیاهای نظامی - مالی ، از راه تحریک، هرگونه راه حل دیگری جز جنگ را نا ممکن کنند .
        با توجه به وضعیت خطرناک کنونی ، فصل اول را به گزارشها و اطلاعاتی اختصاص می دهیم که توضیح می دهند چرا راه حل نیست و چرا نبود راه حل برای بحران اتمی ایران ، وضعیت را خطرناک کرده است .         اینک ابتکار عمل در دست امریکا است . رهبری فعالیتها برای به تصویب رساندن قطعنامه با این دولت است . لذا، در فصل دوم، خبرهای فعالیتهای امریکا برای به تصویب رساندن قطعنامه ای را می ﺁوریم که به امضای فرانسه و انگلستان تسلیم شورای امنیت شده است . در این فصل، احتمال گفتگوی مستقیم میان ایران و امریکا را نیز بررسی می کنیم .
        اما وضعیت خطرناکی که رژیم مافیاها برای کشور ایجاد کرده است و بدان " نهضت غنی سازی اورانیوم ( بر وزن نهضت ملی کردن صنعت نفت ) نام نهاده است، با وضعیت خطرناکی در داخل کشور همراه است . در فصل سوم و چهارم و پنجم به این وضعیت می پردازیم : در فصل سوم، داده هائی را می یابید بس گویا پیرامون منابع گاز و نفت و اورانیوم و هزینه تولید برق از هر یک از منابع و در فصل چهارم ، اطلاعات و داده ها در باره فقر مردم و وضعیت بد اقتصادی به قلم ژاله وفا و در فصل پنجم ، گزارشی را می یابید زیر عنوان " غنی سازان و غنی سازیها " مطالعه شده است .
        در فصل ششم خبرهای تجاوزها به حقوق بشر را می یابید .



انقلاب اسلامی : امریکا و اروپا و روسیه و چین راه حل بحران اتمی ایران را نمی جویند و رژیم مافیاها نیز ، فرصت را صرف افزودن تحریک بر تحریک می کند . نتیجه اینست که از سوئی ، تحریک و تحریک متقابل جو را سنگین می کند و از سوی دیگر، بنا بر قاعده، خلاء را همواره زور پر می کند .


•به دنبال شکست سخت حزب کارگر در انتخابات شهرداریها ، از جمله بخاطر افتضاحهایی که اعضای حکومت بلر ببار ﺁورده اند، او در 6 مه، حکومت خود را ترمیم کرد . از جمله ، ژاک استراو، وزیر خارجه ، از حکومت بیرون رفت و خانم مارگارت بکت جای او را گرفت .


از روزهای پایانی مهلت داده شده به ایران بدین سو ، حالت عصبی گروه حاکم و جنگ طلب تشدید شده است و کمتر می تواند نادانی و بی کفایتی و ترس خود را پنهان کند :
• واکنش های افراد رده اول مانند خامنه ای و احمدی نژاد و لاریجانی همه به نوعی نشان از ترس است و تردید است : - اگر پرونده در شورای حکام بماند، پروتکل الحاقی را می پذیریم و حاضریم در باره زمان بندی تعلیق گفتگو کنیم ! اگر این اندازه از ماندن پرونده در شورای امنیت می ترسید، چرا کاری کردید که پرونده به این شورا ارجاع شود ؟


انقلاب اسلامی : در قسمت اول این فصل گزارشهایی را در باره تقلای امریکا برای رسیدن به دو هدف می خوانید : قبولاندن خود بمثابه رهبر جهان و قبولاندن قطعنامه به اعضای شورای امنیت پس از شکست در قبولاندن رهبری خود بر دولتهای جهان در جنگ عراق، اینک مافیاهای نظامی - مالی که دولت ایران را تصرف عدوانی کرده اند، فرصتی را برای حکومت بوش فراهم کرده اند و با یک رشته تحریکها، وضعیت را تا ﺁنجا خطرناک می کنند تا مگر، این بار ، رهبری جبهه جهانی را بدست ﺁورد .


• در 6 مه، به دنبال رد پیشنهاد کوفی عنان از سوی کاخ سفید، رژیم مافیاها نیز پیشنهاد او را رد کرد .
• لوموند ( 8 مه ) قسمتی دیگر از مصاحبه بوش با رسانه های ﺁلمان را نقل کرده است بوش می گوید: قصد ندارد در باره مسئله اتمی ایران ، با دولت این کشور گفتگوی مستقیم کند .
• ...


• پیش از انتشار خبر نامه نویسی احمدی نژاد به بوش ، گزارشی از داخل دریافت کردیم که بنا بر ﺁن،
* مافیائی که احمدی نژاد را به ریاست جمهوری رسانده است ، به این نتیجه رسیده است که جبهه ای که به رهبری هاشمی رفسنجانی تشکیل شده است، در پی تحصیل موافقت امریکا و اروپا با تحول رژیم از درون است . بنظر این مافیا، محور سیاستی که وزارت خارجه امریکا اتخاذ کرده ، تحول رژیم از درون است . کسی که می تواند این تحول را رهبری کند، هاشمی رفسنجانی است .


* كشورهايي را مورد حمله قرار دهد، جان‌ها، شهرت و مايملك مردم را نابود كند و فرصت اندكي را ايجاد كند و اجازه دهد جنايتكاران، شهري كوچك يا براي مثال كل يك روستا يا شهر را به آتش بكشند،
* یا به دليل احتمال وجود سلاح‌هاي كشتار جمعي در كشوري آن كشور اشغال شود، حدود يكصد هزار تن در آن كشته شوند،
* ...


انقلاب اسلامی : داده های بس گویائی که در این فصل گردﺁورده ایم، به نقل از سایت http://iranatom.tripod.com گرفته شده اند :
ماده ای است که بعد از تصفیه سنگ معدن اورانیوم (500 گرم در یک تن سنگ معدن, اگر درصد آن 500 پی پی ام باشد) بدست می آید و 60% تا 70% آن را اورانیوم 235 و 238 تشکیل میدهند. 0.7% آن اورانیوم 235 بوده که سوخت نیروگاههای هسته ای می باشد.


با اعلام غنی سازی اورانیوم در ایران که در سال 81 صورت گرفته بود ولی " رییس " جمهوری که باید به ملت راست بگوید، با دروغگویی و فریب، اعلام کرد : ایران در 20 فروردین سال 85 توانسته است اورانیوم را غنی کند و با یک شوی تلویزیونی و یک فریب ﺁشکار، غنی بودن خود را نشان داد.


دکتر پرویز داورپناه

باقر خان ، بازوی دیگر انقلاب مشروطه

صد سال از عمر انقلاب مشروطیت و مبارزات آزادیخواهانه ی مردم ایران می گذرد. قهرمانان صدیق و بی نام ونشان و سلحشوران نامی در تاریخ هر قوم و ملتی فراوان دیده می شوند.میهن ما ، ایران از قرنها پیش در برابر فتنه های روزگار و تاراجهای زمان در مقابل استبداد و استعمار جنگیده است. استعمار


بیانیه شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت :

انتصاب فردی فاقد مدرک دانشگاهی بزرگترین خیانت به قدیمی ترین و بزرگ ترین دانشگاه تهران بود

ازابتدا معلوم بود که انتصاب فردی فاقد صلاحیت به عنوان وزیر علوم، مجموعه دانشگاهی کشور را دچار بحران خواهد نمود.


کانون معلمان ايران 3 خرداد 1385

اطّلاعیّه و فراخوان کانون معلمان ايران در خصوص حرکتهاي آزاديخواهانۀ ملي و جنبش دانشجويي

همکاران محترم ، دانشجويان و دانش آموزان عزيز بپاخيزيم و کار شيطنک زبون را يکسره کنيم . شعائر ملي را سرفصل دروس و خيابانها را کلاس درس ، اتحاد و سرنگون ساختن حکومت اسلامي را موضوع امتحان و آزاد سازي ايران عزيز را کارنامه و سربلندي ميهنمان را افتخار نسل حاضر و تاريخ ميهن خود سازيم . هم اينک ، زمان اتحاد عمل آحاد ايرانيان است .


اطّلاعیّه مطبوعاتی ۵۴ بهائی در ایران دستگیر شدند

( نيويورک ( ۲۴ مه ۲۰۰۶
جامعه بي نالمللى بهائى اطلاع يافته است که مقامات جمهورى اسلامى ايران ۵۴ بهائى را در شهر شيراز بازداشت کرد هاند.


كانون نويسندگان ايران

مردم آزادة ايران!
در ماه‌هاي اخير دستگيري و بازداشت روشنفكران و متفكران ايران شدت بيش‌تري گرفته است. روزي نيست كه گروهي از اهل قلم و اصحاب مطبوعات به دادگاه احضار نشوند. اخيراً رامين جهانبگلو، نويسنده و شخصيت دانشگاهي نيز بازداشت و زنداني شده است.


محمد جلالی چیمه (م.سحر)

زبان فارسی یا "ملتِ فارس ؟"
سخنرانان آقایان: چند سالی ست که واژه و مفهوم "فارس" در بازار اهل سیاست و نظریه پردازان بخشی از طیف "چپ" دگماتیک (1) و نیزبسیاری از نژادپرستان و قبیله گرایان ایرانی رونق یافته و در کوشش های "فکر" سازی و نظریهء پردازی آنان از اهمیت ویژه ای برخوردار گشته و به نغمهء ناسازِپرطنین وهیاهویی بدل شده است.


کانون دفاع از حقوق بشر در ایران - شاخه برمن برگزار می کند
سخنرانی، پرسش و پاسخ، بحث و گفتگو

موضوع : برنامه دولت احمدی نژاد، مسئله اتم و آینده ایران
سخنرانان آقایان:
گلزار ، از مجامع اسلامی ایرانیان
منوچهر شفائی ، از کانون دفاع از حقوق بشر در ایران
زمان : 5 یونی 2006 ساعت 15.30 الی 18.30


نامه سرگشاده ٤٢٠ تن از شخصيت‌های علمی و فرهنگی ايران و جهان به مقامات جمهوری اسلامی: برای آزادی فوری رامين جهانبگلو

ما امضاكنندگان زير خواستار آزادی فوری و بی‌قيد و شرط پژوهشگر برجسته و روشنفكر مشهور آقای دكتر رامين جهانبگلو می‌باشيم كه در اوائل ارديبهشت ١٣٨٥ در فرودگاه بين‌المللی تهران بازداشت شده‌اند.


تهران- خبرگزاري كار ايران

بزرگداشت صد و بيست و پنجمين سالگرد تولد دکتر مصدق

مراسم بزرگداشت صد و بيست و پنجمين سالگرد تولد محمد مصدق، نخست وزير فقيد ايران در دوران ملي شدن صنعت نفت صبح امروز با حضور نيروهاي ملي- مذهبي و جمعي از دوستداران وي بر سر مزار آن مرحوم در قلعه احمد آباد برگزار شد.


فراخوان كانون نويسندگان ايران

استقبال از فراخوان كانون نويسندگان ايران توسط 763 تن از فعالان و شخصیت ها در ایران

فراخوان كانون نويسندگان
نشواهد حاكي از آن است كه طرحهاي تازهاي براي محدود كردن هر چه بيشتر عرصة فعاليتهاي ادبي، فرهنگي و هنري و آزاديهاي فردي و اجتماعي، از سوي نهادهايي كه خود را متولي اين عرصهها ميدانند در دست اجراست.


خسرو ناقد

فردوسی و شاهنامه او در آلمان

پيش درآمد:"هانس هاينريش شِدِر"، ايران شناس نامدار آلمانی، در ۲۷ سپتامبر سال ۱۹۳۴ ميلادی (پنجم مهرماه ۱۳۱۳ خورشيدی) به‌مناسبت هزاره‌ فردوسی و در مراسمی که در گراميداشت شاهنامه و بزرگداشت سراينده آن در شهر برلين بر پا شده بود، خطابه‌ای بلند ايراد کرد که نخستين بار در هفتاد سال پيش از اين، با عنوان "فردوسی و آلمانی‌‌ها" در مجله‌ "جامعه‌ شرق شناسان آلمان" منتشر شد.


از سایت عصر نو

مسئولیت شما چه می‌شود؟
توضیحی چند در رابطه با نامه‌‌ی محسن سازگارا به احمدی نژاد

آقای محمد محسن سازگارا در نامه‌ای به محمود احمدی‌نژاد دست روی نکات درستی گذاشته و از احمدی‌نژاد خواستار آن شده اند که پاسخگوی آن‌ها باشد.
اما آقای سازگارا آن‌جایی که نوبت به خود ایشان و مسئولیتشان در جنایت‌های دهه‌ی اول انقلاب رسیده، با زیرکی می‌نویسد: ...


آژانس خبری کمیته مبارزه با سانسور در ایران

فیلم تکان دهنده و افشاگرانه از منصور اصانلو

این فیلم در سال ۱۳۸۴ بعد از حمله عوامل حکومتی به سندیکای کارگران شرکت واحد تهیه شده است . در آن زمان طبق صلاح دید شخص آقای اصانلو و دوستان ایشان انتشار این فیلم به زمان مناسب تری موکول شد .


چهارشنبه ۲٧ اردیبهشت

هیئت رهبری جبهه ملی ایران

ممنوعيت برقراری رابطه با آمریکا با چه هدفي شکسته شد؟

اشغال سفارت آمریکا و قطع رابطه میان ایران و آمریکا فرصتهای بسياري را برای ضربه خوردن های پیاپی این کشور، كه قدرتمند ترین کشور در آسیای غربی و خاورمیانه بود، و نيز تحمیل طولاني ترين و آسيب زا ترين جنگ در قرن گذشته منطقه را بر ملت ایران فراهم آورد.


چهارشنبه ۲٧ اردیبهشت

۱۳۲ فعال فرهنگی، دانشگاهی، سیاسی و مطبوعاتی خواستار آزادی فوری جهانبگلو شدند

آقای رامین جهانبگلو استاد دانشگاه و پژوهشگر دگراندیش سه هفته پیش در حال بازگشت به ایران، بدون هرگونه اتهام رسمی در فرودگاه مهرآباد دستگیر و به زندان اوین انتقال یافت.


سه شنبه ۲۶ اردیبهشت

خبرها

• تعطيلي بزرگترين مجتمع چغندر قند خاورميانه در دزفول
• به دليل عدم تحقق وعده هاي مسوولان بيش از ٧٠٠ آارگر معترض گيلاني به تهران م يآيند
• جمعي ازآارگران آارخان ههاي نساجي خاور و پارس ايران دررشت تجمع آردند
• معاون سياسي، امنيتي استانداري آرمان:هيچ مسوول آشوري و لشگري در حادثه ديشب نبوده است مهاجمان حدود ٢٠ نفر بودند آه لباس نيروهاي انتظامي را بر تن داشتند
• ...


از منیر طه به نقل از اخبار روز

مردم امریکا باید از کسی و از چیزی بترسند!

• سیاستِ هراساندن و ترساندنِ مردم امریکا از سوی سیاستمدارانشان همچنان ادامه دارد و بنا بر تلقین و تزریق این سیاست، آبادانی و امنیت این مردم تأمین نمی‌شود مگر در نا امنی و ویرانی آن بخش از دنیا و آن گروه از ملت ها که به پای آزادی و استقلالشان می‌ایستند و نمی‌خواهند ذخایرکشورشان را به مشتی دزدان دریائی، چپاول‌گران صحرائی ‌و لاشخورهای هوایی بفروشند. ...


دوشنبه ۲۵ اردیبهشت

نامه 621 نفر از روشنفكران ، استادان و فعالان سياسي و دانشجويي ايران در اعتراض به بازداشت رامين جهانبگلو

زمانیکه داشتم آن شرح مفصل آقای برقعی تحت عنوان "هراس از آمریکا" را در رابطه با کم مایه بودن اربابان قدرت وصاحبنظران آمریکایی، در روزنامه انقلاب اسلامی می خواندم، مشتاقانه منتظر نتیجه گیری ایشان بودم که ، متاسفانه با تناقضات آشکار بین ادعا و نتیجه گیری مواجه شدم.


مصاحبه های رادیو آزادگان

مصاحبه با آقای ابوالحسن بنى صدر

رابطه بحران های داخلی وخارجی در ایران

فرهنگ دوستی و ضد فرهنگ دشمنی

آخرين مقالات از منابع ديگر

دکتر پرویز داورپناه
باقر خان ، بازوی دیگر انقلاب مشروطه


بیانیه شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت :
انتصاب فردی فاقد مدرک دانشگاهی بزرگترین خیانت به قدیمی ترین و بزرگ ترین دانشگاه تهران بود ازابتدا

اطلاعيه و فراخوان کانون معلمان ايران در خصوص حرکتهاي آزاديخواهانۀ ملي و جنبش دانشجويي

کانون دفاع از حقوق بشر در ایران - شاخه برمن برگزار می کند
سخنرانی، پرسش و پاسخ، بحث و گفتگو

تجاوز ها به حقوق بشر

فعالان حقوق بشر در ایران

ابراز نگرانی از وضعیت آقای خالد حردانی

خالد حردانی زندانی محکوم به اعدام که سالها است در زندان اوین بسر میبرد ...


واحد اطلاع رسانی کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی

اسامي دستگير شدگان در شهرستان مياندوآب

در پي اعتراضات مردم شهر مياندوآب (قوشاچاي)، عده زيادي در اين شهر دستگير و روانه بازداشت گاههاي امنيتي اطلاعاتي شدند.


از روزنامه انقلاب اسلامی
دانشجویان و کارگران و روزنامه نگاران و زنان قربانیان تجاوزها به حقوق انسان


•پیام دوم ولی الله فیض مهدوی ...:

• اقدام دو تن از فعالان دانشجويي دانشگاه تربیت معلم سبزوار، مصطفي صداقت‌جو و مهران كوشا مبني بر پخش اطلاعيه در دفاع از حقوق صنفي كارگران
• ...

اخبار دانشجويان

فعالان حقوق بشر در ایران

•  وضعیت وخیم مصدومین حادثه کوی و تداوم اعتراض دانشجویان
براساس آخرین گزارشات دریافتی درحادثه حمله نیروهای سرکوبگر به کوی دانشگاه تهران تعدادی از دانشجویان دچار مصدومیت شدید گشته اند ، عیسی عادلی یکی از دانشجویانی که توسط نیروهای سرکوبگر مورد حمله قرار گرفته بود . هم اینک در قسمت سی سی یو بیمارستان شریعتی و در وضعیت وخیم جسمی بسر میبرد .

تجمع در دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران در پي لغو مجوز سمينار دموكراسي و زندگي

•  ادوار نيوز : جو دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران ملتهب و متشنج گزارش مي شود .


•  ادوار نيوز : پيمان عارف كه از ظهر امروز وارد اعتصاب غذا شده است پيرامون اخراج اش از دانشگاه تهران مطالبي را خطاب به ملت ايران نگاشته است.

آخرين مقاله ها و تحليل ها از شماره گذشته





•  شاخه چهارم

... در صورت تمایل به بر قراری ارتباط با بهزاد شیوا و تبادل نظر در بارۀ " شاخۀ چهارم دولت " مقالۀ مندرج در شماره های ٦٢٦ و ٦٢٧ نشریۀ انقلاب اسلامی با آدرس ذیل تماس بگیرید. bs4ir@yahoo.com

کشتار شهريور ۶۷

•   ج - پاکنژاد

شهریور
ماه شهریور، ماه پر حادثه ای برای ما ایرانیان است . در این ماه چند واقعه مهم اتفاق افتاده که در تاریخ ما مؤثر و ماندگاراست و از قضا همه غم انگیز . ...

•   عکسها سخن می گويند

مراسم يادبود قربانيان اعدام ها 67 درخاوران


ميهن اميدوار

•   مادران و همسران خاوران اشاره به خيل مادران و همسران آندسته زندانيان سياسی کشورمان دارد که در تابستان و پاييز سال 1367 با برنامه ريزی قبلی و پنهان از چشم خانواده ها و افکار عمومی گروه گروه به دار آويخته شدند


مسعود نقره کار

•   واپسين نامه های قربانيان دگرانديشی در حکومت اسلامی
•   احمدی نژاد، کشتار ۶۷ و قتل های زنجيره ای

نامه ی همسر يِکی از قربانيان کشتار شهريور شصت و هفت

•   وجدان های بيدار را به ياری می گيرم تا مهر سکوت عليه اين کشتار ضدبشری گشوده شود


کودتای ۲۸ مرداد

احمد روناسى
•  در باره كودتاى 28 مرداد 1332

•  سیمای رضاشاه از رنگهای دروغ و فریفتاری ، اثر نویسندگان تلاش (شماره )23:


•  به مناسبت 14 و 29 اسفند

•  " تجربه مصدق در چشم انداز ﺁینده ایران " منتشر شد :
کتاب که در 11 اردیبهشت 1384، برابر اول ماه مه 2005 ، منتشر شده ، شامل 18 مقاله از 18 نویسنده است که به کنفرانس " تجربه مصدق در چشم انداز ﺁینده ایران " ارائه و موضوع بحث شده اند . کتاب به کوشش هوشنگ کشاورز صدر و حمید اکبری تدوین شده و ناشر ﺁن IBEX در مریلند امریکا است.

•  کتاب که در 11 اردیبهشت 1384، برابر اول ماه مه 2005 ، منتشر شده ، شامل 18 مقاله از 18 نویسنده است که به کنفرانس " تجربه مصدق در چشم انداز ﺁینده ایران " ارائه و موضوع بحث شده اند .
کتاب به کوشش هوشنگ کشاورز صدر و حمید اکبری تدوین شده و ناشر ﺁن IBEX در مریلند امریکا است.

•  سایت پژوهشگر تاریخ ایران معاصر، احمد رناسی ، در دسترس علاقمندان به این تاریخ است .
نشانی سایت رناسی اینست:
http://www.geocities.com
ahmadronnasi /