مژده آن بندگان مرا كه به سخن‏ها گوش فرا ميدهند و از بهترين آنها پيرروى ميكنند قرآن سوره زمر قسمتى از آيه هاى ١٨, ١۷

برای تماس با ما

جواب به سوالها

آرشيو روزنامه

صفحه اصلی

سايت آقای ابوالحسن بنی صدر

وبلاگ آقای ابوالحسن بنی صدر

راديو آزدگان

PDF روزنامه بصورت

نامه ها

موضوع هر نامه، مسئله ايست و يا مسئله هائى هستند كه زورپرستها مى‏ساختند. به هنگام نگارش هر نامه، اين فكر نمى‏توانست مبنى باشد كه نامه‏ها تاريخى مى‏شوند از نوعى بسا بى سابقه و مانند. چرا كه مسئله‏هاى بعدى كه زور پرستان مى‏ساختند بر خود آنها نيز دانسته نبودند. مى‏نويسم و، به تأكيد، مسئله‏ها كه زور پرستان مى‏ساختند زيرا جز زور پرست مسئله نمى‏سازد. در حقيقت، راه رشد از راه زورمدارى ويرانگر جدا است. در راه رشد، مسئله ساخته نمى‏شود بلكه مسئله‏ها كه زورمداران ساخته‏اند حل مى‏شوند

...
بخدا اينهمه خشونت درخور يک حکومت فاشيستی نيست چو رسد به يک حکومت اسلامی. ديروز که از سفر باز گشتم 30 محکوم با اعدام يا اعدام شده اند و يا منتظر اعدام هستند. با اين ميزان خشونت جامعه همگرائی پيدا نمی کند و جو سنگين تر می شود. غالب محکومان بنا حق محکوم می شوند
...
ابوالحسن بنی صدر 1359-3-1
...
نامه آقای بنی صدر به هيأت روحانيت مبارزتهران 11 دی 1359
ما تا يکماه ديکر بيشتر مهمات نداريم و اگر بخواهيم حمله کنيم از اينهم کمتر. بنابر اين هر روز که حمله به عقب بيفتد ضربه پذيری موجوديت کشور بيشتر می شود....

نامه آقای بنی صدر به آقای خمينی ، 9 آبان 1359
...
آنبار که موافقت با تحويل گروگانها به دولت به مخالفت تبديل شد بعرض رساندم و در جلسه شورای انقلاب در حاليکه از شدت هيجان و غصه می گريستم گفتم: کاری را که از موضع قوت حل نم کنيم ناگزير روزی از موضع ضعف و تسليم حل خواهيم کرد. و بدبختانه آنروز رسيده است
...
در کجای دنيا جهاد سازندگی بوجود می آورند، سپاه بوجود می آورند، کميته بوجود می آورند، بعد می آيند می گويند شما بايد حکومت کنيد

انقلاب اسلامی : و اینک ببینیم خبرهای تجاوزها به حقوق انسان ما را از چه واقعیتی ﺁگاه می کنند :

وقتی رژیمی برای سرکوب از قول دانشجویان نشریه جعل می کند، وحشت خود را بروز می دهد :


◄ در 25 مرداد ، جمعي از دانشجويان دانشگاه هاي منطقه شرق كشور همزمان با دانشجويان ساير دانشگاه هاي كشور روزه سياسي گرفتند. هدف از اين برنامه اعتراض به فشارهاي وارد بر دانشجويان، بازداشت ها، شكنجه دانشجويان در بند و… بود. اين برنامه سراسري امروز از طرف جمعي از دانشگاه هاي كشور انجام گرفت كه كميته شرق كشور برنامه خود را در مشهد در محل مسجد دانشگاه برگزار نمود.
◄ در 27 مرداد 86 ، در روزهای گذشته، فعالان حقوق معلمان به مجازات هايی، از کسر حقوق تا انفصال از خدمت و از تبعيد تا زندان، محکوم شده اند. اين مجازات ها برای فعالان حقوق معلمان در نظر گرفته شده است، که دراعتراض های صنفی زمستان سال گذشته و بهار سال جاری شرکت داشتند.
◄ در 27 مرداد 86 ، سه پسر 24، 27 و 28 ساله به اتهام زناي به عنف دوشنبه هفته آينده در ساوه اعدام مي‌شوند.اين حكم در حالي قرار است اجرا شود كه متهمان هيچ‌گونه سابقه كيفري نداشته و تاكنون حتي يك شكايت توسط اهالي محل از آنها نشده است.
◄ در 28 مرداد 86 ، سعید مرتضوی، دادستان کل استان تهران، صبح امروز یکشنبه 28 مردادماه 86، طی تماس تلفنی با خانواده احسان منصوری، احمد قصابان و مجید توکلی، سه دانشجوی در بند دانشگاه امیرکبیر، ﺁنها را به دفتر خود دعوت کرد. پس از حضور سه خانواده در دفتر مرتضوی، وی با لحنی عصبانی و تحکم آمیز به ﺁنها گفت: بارها به شما هشدار دادیم که جایی صحبت نکنید، مصاحبه نکنید، اخبار آن داخل(بند 209) را بیرون انتشار ندهید، با کسی ملاقات نکنید، اما شما باز کار خودتان را کردید. حالا هم دوباره بچه هایتان را منتقل کرده ام به انفرادی و تا رویه تان را عوض نکنید از ملاقات و تماس تلفنی هم خبری نیست. به گزارش خبرنامه امیرکبیر مرتضوی در پاسخ به اعتراض خانواده ها که به او متذکر شدند که فرزندان ما گناهی ندارند و تحت شکنجه از آن ها اعتراف گرفته شده، گفت: چه کسی گفته آن ها شکنجه شده اند؟ من باید تشخیص بدهم که شکنجه شدند، که می گویم شکنجه نشده اند. ما هنوز شکنجه نکرده ایم که بفهمید شکنجه یعنی چه! تحت فشار هم اعتراف نکرده اند. نشریات موهن کار همین سه نفر بوده و تا ندامتنامه ننویسند از آزادی هم خبری نیست.
◄ در 28 مرداد 86 ، دكتر حسام فيروزي از فعالان حقوق بشر و پزشك معالج احمد باطبي از سوي شعبه 6 دادگاه انقلاب به اتهام اقدام علیه امنيت ملي ، تشويش اذهان عمومي و تبليغ عليه نظام به یک سال حبس که شش ماه آن به مدت 5 سال تعلیق شده است محكوم شد.
◄ 29 مرداد 86 ، يونس زارعيون، دبير سابق انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي تبريز به حكم شش ماه حبس تعزيري از سوي دادگاه محکوم شد.
◄ در 29 مرداد 86 ، حسن جستجو ، 40 ساله، در ايلام به اتهام شرکت در تظاهرات شهريور ماه سال جاری اعدام شد. پدر وی "جوهر جستجو" از معلولين جبهه است و هر دو دستش را ازدست داده است و در ايوان غرب از توابع ايلام زندگی ميکند.
◄ در 30 مرداد ، در پی احضار خانواده های سه تن از دانشجویان شکنجه شده دانشگاه صنعتی امیرکبیر و تهدید ایشان توسط قاضی مرتضوی، روابط عمومی انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر(پلی تکنیک تهران) بیانیه ای صادر کرد. متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:اکنون بیش از 100 روز است که از بازداشت سه دانشجوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر می گذرد و علیرغم دستور صریح رئیس قوه قضاییه مبنی بر آزادی این سه دانشجو، نه تنها دستور ایشان تا به امروز اجرا نشده بلکه شرایط نگهداری ایشان در بند 209 زندان اوین سخت تر از گذشته شده و این دانشجویان به دستور شخص دادستان استان تهران، سعید مرتضوی، بار دیگر به سلول انفرادی منتقل شده اند و تماس های تلفنی و ملاقات هایشان از ایشان سلب شده است.
سعید مرتضوی که سابقه سیاه او در سرکوب و برخورد با فعالین مدنی و اجتماعی ایران در سالیان اخیر به مثابه پلکانی جهت ترقی او در بخش تاریکخانه ای قوه قضاییه بوده و حضور پررنگ وی در پرونده قتل زهرا کاظمی در زندان تا ابد در یادها خواهد ماند، روز گذشته با بی شرمی که مختص شخصیت اوست در حضور خانواده های زجر کشیده سه دانشجوی شکنجه شده پلی تکنیک عنوان می دارد که هنوز شکنجه نکرده است تا بدانند شکنجه یعنی چه! ...
◄ در 26 مرداد 86 ، دادگاه عمومی جزايی سنندج، شيث امانی، رييس، و صديق کريمی، عضو هيات مديره اتحاديه سراسری کارگران اخراجی و بيکار ايران را، هر کدام به دو سال و نيم زندان محکوم کرد.
◄ در 30 مرداد 86 ، قضات شعبه‌ي ‌٣٢ ديوان عالي كشور صبح امروز حكم قصاص عامل ترور "قاضي" جواد جعفرپور را تاييد كردند و به زودي پرونده به منظور اجرا به شعبه‌ي اجراي احكام ارسال مي‌شود.
قضات شعبه‌ي ‌٧١ دادگاه كيفري استان تهران (عزيزمحمدي، رحيمي، عبداللهي ، باقري و سالاري) در تاريخ ‌١٠/٠٥/١٣٨٦پس از انجام شور متهم رديف اول اين پرونده را به قصاص نفس در ملاء عام مقابل دادگستري قرچك و متهم رديف دوم را به ‌٥ حبس تعزيري محكوم كرده بودند.
◄ در 31 مرداد 86 ، آيدين اخوان عضو سابق شوراي مركزي انجمن اسلامي دانشجويان دانشكده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبايي از احضارش به كميته‌ي انضباطي خبر داد.
◄ در 31 مرداد 86 ، دادگستري استان زنجان خبر داد: به هنگام اجراي حكم قصاص در شهرستان ابهر به محض كشيده شدن چهارپايه از زير پاي محكوم توسط پدر و مادر مقتول، بر اثر پاره شدن طناب دار، وي از بالاي دار به زمين سقوط و از نواحي سر و كمر مصدوم شد و به حالت اغما رفت. با بررسي طناب دار توسط مسوولان حاضر در صحنه اجراي حكم، مشخص شد طناب نو بوده و هيچ ايرادي نداشته است.
◄ در 31 مرداد 86 ، مدير اجرايي روزنامه‌ي فجر آذربايجان شرقي به اتهام پخش شب‌نامه‌هايي عليه دادستان تبريز بازداشت شد. نجف آقازاده، صاحب امتياز روزنامه‌ي فجر آذربايجان با بيان اين مطلب گفت: پنج‌شنبه هفته گذشته ماموران نيروي انتظامي در معيت چند نفر از ستاد خبري دادستاني به روزنامه آمده و پس از بازرسي اوراق مربوط به روزنامه و كامپيوترها، كاركنان روزنامه را به كلانتري انتقال دادند.
◄ در 31 مرداد 86 ، براي منصوري، توكلي و قصابان سه تن از دانشجويان متهم در پرونده‌ي انتشار مطالب موهن در برخي نشريات دانشجويي دانشگاه اميركبير، قرار مجرميت صادر شده است كه پس از صدور كيفرخواست، ظرف چند روز آينده براي رسيدگي به دادگاه انقلاب ارسال مي‌شود. اتهام اين دانشجويان، توهين به مقدسات عنوان شده است.
◄ در 31 مرداد 86 ، فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران گزارش کرده اند : حسن زارع دهنوی معروف به قاضی حداد پرونده تمامی زندانیان سیاسی را در دست گرفته است . از زمانی که که او پرونده های زندانیان سیاسی را در دست گرفته فشارها به گونه های مختلف بر زندانیان سیاسی و خانواده های آنها افزایش یافته است . به دستو مسئولین قضائی رژیم محدودیتهای جدیدی را علیه زندانیان سیاسی زندان گوهرداشت کرج به اجرا گذاشته اند : کاهش دادن تا حد زیادی جیره غذائی زندانیان اشاره کرد و زندانیان سیاسی را مجبورکرده اند مواد غذائی خود را چند برابر قیمت معمول از مامورین زندان خریداری کنند. از طرفی دیگر مامورین زندان از دادن وسائلی که از خانواده های زندانیان سیاسی گرفته اند خوداری می کنند
◄ در 3 شهریور 86، وكيل مدافع 12 تن از محكومان به قصاص -كه به گفته وكيلشان زير18 سال سن دارند- در نامه‌اي به رييس قوه قضاييه، توقف عمليات اجرايي احكام اعدام زير 18 سال را تا زمان تعيين تكليف نهايي لايحه دادرسي رسيدگي به جرايم اطفال خواستار شد.
◄ در 3 شهریور 86 ، شهناز غلامي از فعالان حقوق زن در تبريز، ساعت 10 صبح روز دوشنبه 29 مرداد 86 توسط لباس شخصيهاي اداره اطلاعات تهديد ومورد ضرب وشتم قرار گرفت و دستگير شد. غلامي به تازگي سايت "حقوق زنان، حقوق بشر است" را در خصوص مسائل زنان و سياست توسط همفکران خود راه اندازي کرده بود. وي عضو انجمن روزنامه نگاران زن ايران (رزا) نيز مي باشد.
◄ در 3 شهریور 86 ، ۴۶ دانشجوی دانشگاه آزاد شهر ری ظرف چند روز اخیر از سوی کمیته انضباطی محکوم شده اند. از میان این ۴۶ دانشجو تنها ٣ دانشجو به کمیته انضباطی احضار و سایر دانشجویان به صورت غیابی و بدون اینکه فرصت دفاع از خود را داشته باشند در این کمیته محکوم گردیده اند.
◄ در 4 شهریور 86 ، جمعي از معلمان حق التدريسي در اعتراض به اقدام وزارت آموزش و پرورش نسبت به برگزاري آزمون براي استخدام، مقابل مجلس تجمع كردند. معلمان تجمع كننده از شهرهاي اصفهان و شيراز هستند.
◄ در 4 شهریور 86 ، انجمن اسلامی دانشجویان دانشكده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران با صدور بیانیه‌ای نسبت به دور جدید اخراج استادان باسابقه این دانشگاه اعتراض كرد.
◄ در 5 شهریور 86 ، محسني اژه‌‌اي وزير واوک با اشاره به دانشجويان بازداشتي دانشگاه اميركبير و با بيان اين‌كه «در حال حاضر تنها تعدادي از اين دانشجويان كه اتهامات سنگيني همچون اهانت به مقدسات را داشته‌اند در بازداشت به سر مي‌برند»، گفت: «با افرادي كه به اسم دانشجو در حال حاضر نيز در خارج از كشور با دولتمردان كاخ سفيد مراوداتي دارند برخورد مي‌كنيم زيرا به اعتقاد ما اين افراد دانشجو نيستند بلكه به دنبال تخريب نظام هستند.»



s