معاون وزیر کشور: در زلزله احتمالی تهران ۱۰ میلیون نفر آواره میشوند
انقلاب اسلامی در هجرت: در حالی که در زلزله ها و سیلهای مختلفی که در ایران رخ داده است محرز شد که ستاد بحران کشور کار آمدی ندارد و دستگاههای لازم را در اختیار ندارد ،عمق فاجعه وقتی محرز میشود که بدانیم بودجه نهاد" رهبری "در دانشگاهها که نهادی مزاحم و جاسوسی محیط علمی دانشگاه است ، تقریبا ۸ برابر بیشتر از مرکز مدیریت بحران است. بودجه مرکز خدمات حوزههای علمیه ۸۰ برابر بودجه مدیریت بحران است!در حالی که سازمان مدیریت بحران وزارت کشور، مهمترین نهاد دولتی برای برنامهریزی و مدیریت بحران در ایران است. نهادی که مسئولیت هماهنگی کلیه نهادهای عمومی ایران در مواقعی بحرانی نظیر وضعیت سیل روزهای اخیر بر عهده او است.
بگزارش رادیو فرانسه :اسماعیل نجار، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران ایران، اعلام کرد در زلزله احتمالی تهران ۱۰ میلیون نفر آواره میشوند که تهیه چادر برای این افراد مشکل بزرگی است.
نجار گفت: ۱۹۱ سال از زلزله قبلی تهران گذشته است و برآورد ما نشان میدهددر صورت بروز زلزله دو میلیون تحت تأثیر مستقیم زلزله و هشت میلیون تحت تأثیر غیرمستقیم زلزله خواهند بود.
او ادامه داد: این جمعیت را کجا میتوان اسکان داد؟ ١٠ میلیون نفر کجا چادر بزند و سرویس بهداشتیاش کجا باید تأمین شود؟
نجار گفت: تجربه ما در سر پل ذهاب نشان داد که کانکس بسیار تجربه بدی است. ۱۸۵۰۰ کانکس تأمین شد و خیلی مردم هم خودشان کانکس دادند برخی خانوادهها بین ۲ تا ۷ کانکس داشتند. که بین اعضای خانواده تقسیم کرده بودند و از کانکس هم خارج نمیشدند. درحالیکه یکی از اهداف این است که زندگی را به محل حادثهدیده برگردانیم و دادن امکانات با این هدف باید باشد.
او ادامه داد: در سرپل ذهاب قبل از حادثه زلزله طبقات شهر میانگین ۱.۱ بود بعد از زلزله به ۳.۹ رسید. این در حالی است که ما تجربه مقابله با بحران در مناطق بسیار وسیع جمعیتی را نداریم. سر پل ذهاب، جمعیتی ۱۲۰ هزارنفری را تحت تأثیر قرار داد، اما در تهران چه پیش میآید؟