جنایت جنگی طالبان با جلوگیری از ورود دارو و آذوقه به پنجشیر و قطع تلفن و برق آن

به گزارش خبرگزاری مهر، «امرالله صالح»، از فرماندهان مخالفان سلطۀ طالبان در ولایت پنجشیر، در حساب کاربری خود در فضای مجازی اعلام کرد: طالبان دسترسی به کمک های بشردوستانه را به درۀ پنجشیر قطع کرده اند.
صالح این عملکرد طالبان را براساس قوانین بین المللی، جنایت جنگی توصیف کرد و افزود: طالبان به پزشکان اجازۀ ورود دارو و آذوقه نمی دهند، در حالی که هزاران خانواده از ظلم آن ها به پنجشیر پناه آورده اند.
معاون پیشین رئیس جمهور فراری افغانستان همچنین در این ارتباط اعلام کرد: در حال حاضر در پنجشیر خطوط تلفن، کاملاً قطع است و ٣ روز می شود جریان برق را نیز قطع کرده اند.
امرالله صالح همچنین از جامعه جهانی و سازمان ملل خواست این اقدامات طالبان را محکوم کنند.
پیش تر نیز «احمد مسعود» فرمانده جبهۀ مقاومت ملی افغانستان در توئیتی شایعۀ سقوط پنجشیر و فرار خود را تکذیب کرد و آن را به رسانه های پاکستانی نسبت داد. وی در این پیام نوشت: «اخبار فتح پنجشیر در رسانه های پاکستانی دست به دست می شود و دروغ است. سقوط پنجشیر آخرین روز زندگی ام خواهد بود، انشاء الله.»
منبع اسپوتنیک افغانستان نیز گزارش می دهد که نبردهای شدیدی در گردنۀ خاواک و در منطقۀ شوتول وجود دارد. طالبان هنوز وارد درۀ پنجشیر نشدهاند. در شمال، در منطقۀ پاریان و در گردنۀ انجمن، وضعیت آرام است، صدای تیراندازی به گوش نمی رسد.