اقدامات جدید پیشگیرانه در دانشگاه تهران برای توقف اعتراضات و اعتصابات دانشجویی

eterazat daneshgah rezaeiehانقلاب اسلامی در هجرت: در حالیکه جنبش اعتراضی و حق طلبانه مردم ایران، در شهرهای مختلف ادامه دارد، دانشگاه و دانشجویان، همراه با مردم، علیرغم سرکوب و فشارهای حاکمیت همچنان در صحنه حاضر و به طور مسالمت آمیز با سر دادن شعار، مطالبات حق طلبانه خود را پی گیری می کنند. بنا بر گزارش شوراهای صنفی دانشجویان کشور، حاکمیت استبدادی ضمن سرکوب خشن و ضرب و شتم توسط حراست و بسیج، ربایش و بازداشت دانشجویان، روش ها و اقامات جدیدی را برای پیشگیری از تداوم و گسترش اعتراضات بکار گرفته است.

در شرایطی که تنها چند روز از ضرب و شتم ۲۲ نفر از دانشجویان دانشگاه تهران توسط حراست این دانشگاه با مشت و لگد و همچنین استفاده از شوکر در روز شنبه ۲۳ مهرماه و ضرب و شتم دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی این دانشگاه در روز ۲۵ مهرماه، روز چهارشنبه ۲۷مهر حراست دانشگاه تهران با هدف جلوگیری از تشکیل تجمع در پردیس مرکزی این دانشگاه دست به اقدامات بی‌سابقه‌ای زد که می‌توان آن‌ها را مصداقی از مدیریت دانشگاه با محور قرار دادن سرکوب اعتراضات دانشجویی دانست. مطابق مشاهدات دانشجویان، روز چهارشنبه ۲۷مهر، نگهبانان همیشگی در مجاورت درهای دانشگاه قرار نداشتند و جای خود را به لباس‌شخصی‌هایی داده بودند که برخی یونیفرم حفاظت فیزیکی دانشگاه را پوشیده بودند و برخی با لباس آبی کم‌رنگ بر ورود و خروج دانشجویان نظارت می‌کردند. طبق گزارشات رسیده، این نگهبانان به دانشجویان دانشکده‌های خارج از پردیس مرکزی( که طبیعتاً حق استفاده از محیط پردیس مرکزی و امکانات آن همچون کتابخانه مرکزی و مسجد دانشگاه را دارند) اجازه ورود به پردیس مرکزی را ندادند. همچنین در تمامی ساعات صبح تعدادی از لباس‌شخصی‌های ملبس به لباس حفاظت فیزیکی در میانه پردیس مرکزی ایستاده بودند و در اقدامی حیرت‌انگیز از ورود دانشجویان دانشگاه تهران به حریم دانشگاه علوم پزشکی تهران و ورود دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران به حریم دانشگاه تهران جلوگیری می‌کردند، در حالی که بسیاری از امکانات این دو دانشگاه، همچون کتابخانه مرکزی و مسجد، مشترک‌اند.

جلوگیری از ورود اکثریت دانشجویان دانشگاه تهران به پردیس مرکزی این دانشگاه تنها اقدام مسئولان این دانشگاه برای سرکوب اعتراضات دانشجویی نیست. طبق گزارش‌ها، مدیر کل برنامه‌ریزی و نظارت آموزشی دانشگاه، در نامه‌ای به رؤسای تمامی دانشکده‌های دانشگاه تهران از آن‌ها خواسته دستور بدهند تمامی کلاس‌های درس حتی با حضور یک دانشجو تشکیل شوند. همچنین تصاویر منتشرشده در فضای مجازی حاکی از نصب پرده‌هایی در مجاورت درهای پردیس مرکزی دانشگاه تهران برای جلوگیری از دیده شدن تجمعات داخل دانشگاه از خیابان‌اند. به نظر می‌رسد مسئولان دانشگاه تهران که ابتدا قصد داشتند با دروغ‌پراکنی و انتشار خبر کذب آزادی تمام دانشجویان صدای دانشجویان را خاموش کنند، پس از مشاهده آگاهی دانشجویان به واقعیت مسائل، این بار قصد دارند تمامی توان خود را مصروف سرکوب هسته‌های اعتراضی در داخل دانشگاه کنند.

شوراهای صنفی دانشجویان کشور

#سرکوب_فراگیر

#دانشگاه_تهران

ربایش دانشجویان توسط لباس شخصی ها در بوشهر

#صبا_رایانی و #لیلی_حضرتی دانشجویان دانشگاه خلیج فارس بوشهر، روز ۲۵ مهر در مقابل درب ورودی دانشگاه توسط نیروهای لباس‌شخصی ربوده شده‌اند و تا بدین لحظه اطلاعی از وضعیت ایشان در دست نیست.

گفته می‌شود در روز ۲۵ مهر، حدود ۶نفر از دانشجویان دانشگاه خلیج‌فارس بوشهر با معرفی مسئولین دانشگاه، توسط نیروهای لباس شخصی ربوده و به مکانی نامعلوم برده شده‌اند.

eterazat roubayesh

#سرکوب_فراگیر

#دانشگاه_خلیج‌فارس_بوشهر

   ****

در دانشگاه مازندران چه گذشت

شرح اعتراضات دانشجویی دانشگاه مازندران ۲۵،۲۶،۲۷ مهر

۲۵ مهر، دوشنبه

دانشجوها پلاکارد‌هایی با عنوان دانشجوی بازداشتی امیررضا دوزنده، برابری، زن زندگی آزادی و... داشتند، حراست از راهپیمایی دانشجو‌ها جلوگیری کرد.

آقای علوی معاون فرهنگی دانشگاه و آقای عباس‌زاده حراست دانشگاه به شخصی که کاغذ "دانشگاه پادگان نیست! امیررضا کجاست؟" داشت، گفت دروغ میگی که از خانواده‌ش خبر داری و میگی آزاد نیست و چند بار هم اتهام دروغگویی رو تکرار کرد و گفت دوزنده الان یه هفته‌س آزاده و داره به شما میخنده!

دانشجوها راهپیمایی را داخل دانشگاه شروع کردند و به دانشکده‌های مختلف سر زدند و شعارهای مختلفی مثل"دانشجوی زندانی آزاد باید گردد"،"زن زندگی آزادی"،"تویی که بی‌طرفی بی‌شرفی"،"حراست سپاهی پیوندتان مبارک"دادند.

توی دانشکده انسانی آتیش‌سوزی کوچیکی شد که آتش‌نشانی آمد توی دانشگاه؛ به گفته دانشجو‌ها عمدی و برای خراب کردن معترضین بود.

بعد ۴ساعت اعتراضات از در ۲ دانشگاه خارج شدند و تعداد بچه‌ها کم شد، یه تعدادی ادامه دادند که به سمت در ۱حرکت کردند و با همراهی و بوق مردم عادی ادامه دادند و مقنعه‌هاشون رو درآوردند و شعار "آزادی آزادی آزادی" دادند و در نهایت جلوی در ۱ همه متفرق شدند.

نیروهای لباس‌شخصی و بسیج چه داخل دانشگاه و چه بیرون پر بودند و یه سری دانشجو رد گرفتند. حتی یه تایمی سه‌راه دانشگاه که تنها مسیر به سمت شهر هست رو بستند برای سرکوب دانشجوها.

۲۶ مهر، سه‌شنبه

دانشجو‌ها دوباره جلوی سلف جمع شدند و با خشم بیشتر نسبت به دیروز و تعداد بالاتر به دستگیری هم‌دانشگاهی‌هایشان اعتراض کردند.

قبل از تجمع رییس حراست آقای رورده با عصبانیت به سمت یکی از دانشجوها رفت و گفت"نمیخوای ول کنی؟" و بعد به همراه اعضای حراست به جمع دانشجوهای دیگر رفت.

همینطور رییس دانشگاه به جمع دانشجو‌ها آمد و خواست بصورت قانونی دانشجوها اعتراض کنند و درباره امیررضا دوزنده گفت میخواستند دیروز آزادش کنند که بخاطر شما نکردند!

یکی از دانشجو‌ها رفت جلو با اشاره به آقای عباس زاده و آقای علوی به رییس دانشگاه گفت "دیروز من تو جمعیت دروغگو مورد خطاب قرار گرفتم چون گفتم امیررضا آزاد نیست و انفرادیه ولی امروز شما تایید کردید"

اینجا آقای عباس زاده گفت "به منم الکی گفتن تقصیر من نیست به من ربطی نداره"

آقای علوی هم در جواب این دانشجو که بهشون گفت "دیدید دیروز من دروغ نگفتم و شما بهم اتهام زدید" گفتند "منم نمیدونستم" و سرشونو برگدوندند و رفتند.

بعد دانشجوها با تعداد بیشتر و زیر بارون کل دانشگاه رو دو دور زدند و شعارهای مختلفی مثل "زن زندگی آزادی"، "نخبه‌هامونو کشتن، آخوند به جاش گذاشتن"، "دانشگاه نظامی نمیخوایم نمیخوایم"، "اوین شده دانشگاه شریف شده قتلگاه"، "دانشجوی بازداشتی آزاد باید گردد"و... سر دادند.

در ادامه برخلاف قانون، فرماندار بابلسر وارد دانشگاه شد و برای دانشجوها صحبت کرد که بدلیل صحبت‌های نامربوط و مقایسه جرم دانشجوی سیاسی با مجرمی که دزدی کرده، دانشجوها وسط حرفشون به حرکت ادامه دادن و شعار "دروغگو" و "بی‌شرف" سر دادند.

در نهایت قول این داده شد چهارشنبه یه جلسه با مسئولین دانشگاه برگزار بشود و وضعیت دانشجوها پیگیری بشود.

اعتراضات بعد ۲ ساعت زیر باران تموم شد ولی باز هم تعداد بیشتری از دانشجوها بیرون و داخل دانشگاه توسط لباس‌شخصی‌ها بازداشت شدند و یه سری فرار کردند.

نکته قابل تامل این روز حضور بسیار زیاد لباس‌شخصی‌ها و بسیج‌سابق دانشگاهی برای شناسایی دانشجوهای معترض بود.

در مجموع این دو روز حدود ۱۴.۱۵ نفر بازداشت شدند که ۴.۵ نفر آزاد شدند ظاهرا.

به خوابگاه پسرها هم وارد شدند ولی بچه‌ها اجازه ندادند کسی را ببرند.

سه‌شنبه شب هم ظاهرا با حمله به یکی از خوابگاه‌های خودگردان یکی از دختر‌های دانشجو را گرفتند.

۲۷ مهر، چهارشنبه

بدلیل اینکه چهارشنبه روز خلوت دانشگاه و آخر هفته دانشگاهی هست، امروز تعداد دانشجوها کمتر بود و قرار شد پشت کتابخانه با حضور مسئولین دانشگاه از دو طرف صحبت کنند و پاسخ بگیرند.

پاسخ مسئولین دانشگاه برای دانشجو‌ها قابل پذیرفتن نبود و از همکاری و حضور نیروهای اطلاعات به داخل دانشگاه به عنوان "اشتباه" یاد کردند و قبول مسئولیت نکردند و در نهایت گفتند از استان به ما فشار میدآورند که "همه جا اعتراض خوابیده واسه شما چرا تازه شروع شد؟ چه‌خبره دانشگاه؟"

و دانشجوهارو تهدید کردند که ما به بالاسری‌ها قول دادیم از طریق کمیته انظباطی از شنبه با دانشجو‌ها برخورد کنیم.

لازم به ذکراست آقای علی‌نژاد، رییس دانشگاه گفتند "من تو جلسه استان عصبانی شدم و اعتراض کردم که برخورد با دانشجوهارا به خود ما بسپارید"

که البته کمتر از ۱ ساعت از حرف ایشان، چهارشنبه هم تو حریم دانشگاه و نزدیک خوابگاه پسران، یکی از دانشجو‌ها ربوده شد.

#اعتراضات_دانشجویی

#سرکوب_فراگیر

#حسین_رضایی وکیل دادگستری و دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق نفت و گاز دانشگاه تهران، روز ۲۶ مهر ساعت ۱۹ در دفتر وکالت خود توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.

تا بدین لحظه از وضعیت و نهاد بازداشت‌کننده ایشان اطلاعی در دست نیست.

eterazat rezaei hossein

#سرکوب_فراگیر