Uncategorised

جلسات خاتمی، روحانی، ناطق نوری،علی لاریجانی/ روزنامه دولتی ایران: دارند علیه دولت رئیسی ائتلاف می‌کنند!

khatami nouri rouhaniانقلاب اسلامی در هجرت: در نظامهای استبدادی با تمایلات توتالیتر( تمامیت خواهی) هر روز دایره قدرت تنگتر میشود. نقش مردم در تنگ شدن عرصه قدرت و انزاوای آن بسیار اساسی است. تحریم گسترده انتخابات اخیر و بی اعتباری نظام چه در داخل و خواه برون مرز بر همگان آشکار کرد که تحریم "انتخابات "فرمایشی از جمله روشهایی است که به این امر شتاب می دهد. در درون نظام استبدادی اما مقاومتها برای بقا نیز شکل می گیرند تا از سرنگونی و محو نظام جلوگیری به عمل آید، بحث اصلاح نظام به جای تغییر از این دست تلاشها است و این درحالی است که در این گونه نظامها که محور فعال آن ولایت مطلقه است هر گونه اصلاح در خلاف حرکت این محور ممکن نیست و تنها به ادامه آن منجر خواهد شد. تنها راه ممکن برون رفت از وضعیت موجود که استبداد و عدم کارایی کارگزاران آن باعث آن است تغییر نظام و استقرار حاکمیت ملی و جمهوری حقوندان است.

روزنامه ایران نوشت: محمود علیزاده طباطبایی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران اعلام کرده اخیراً حسن روحانی با محمد خاتمی، ناطق نوری، اسحاق جهانگیری، محمدرضا باهنر، محسن هاشمی و علی لاریجانی دیدار کرده است.

وی مدعی شد این جلسات به منظور «احیای جمهوریت نظام» از جمله بررسی علل کاهش مشارکت سیاسی مردم تشکیل شده و هدف آن بازسازی احزاب اصلاح‌طلب است، اما شواهد امر نشان می‌دهد بانیان وضع موجود قصد دارند با تشکیل اتاق‌های فکر عملیات روانی و تکیه بر فضای مجازی با هدف تخریب دولت سیزدهم، راهی برای بازگشت خود به صحنه سیاسی کشور بیابند و مجدداً در را بر همان پاشنه قبلی بچرخانند.

میدان‌داری رئیس دولت‌های یازدهم و دوازدهم که میراث رکود سیاسی، اقتـــــــــصادی و اجتماعی و همــــــــــچنین افزایش بی‌سابقه تحریم‌های خارجی را برای کشور به جای گذاشته است مانند یک شوخی تلخ سیاسی است. حسن روحانی همان کسی است که وعده داد چرخ اقتصاد را خواهد چرخاند، اما آن چرخ را شکست؛ رشد بی‌سابقه آمار‌های منفی اقتصادی در مقایسه با ابتدای شروع دولت او و به تبع آن رشد معضلات اجتماعی خود شاهد آن است که آقای روحانی برای بازگشت به صحنه سیاسی کشور بسیار عجله کرده؛ چرا که حداقل باید همانند دو سال آخر دولت خود همچنان سیاست سکوت را انتخاب می‌کرد تا کمتر یادآور روز‌های تلخ مردم باشد. چه آنکه حضور اسحاق جهانگیری در این جلسات نیز یادآور باتلاق ارز ۴۲۰۰ تومانی است که امروز اقتصاد کشور را همچنان به گروگان گرفته و نه راه پیش برای تصمیم‌گیران گذاشته است و نه راه پس.

از سویی دیگر حضور چهره‌هایی نظیر محمد خاتمی در این جلسات که سابقه و مدیریت اقدام علیه جمهوریت را در سال ۸۸ دارد آن هم به منظور احیای جمهوریت نظام! از طنز‌های تلخ روزگار است.

منبع: روزنامه ایران