Uncategorised
اعتراضات سراسری؛گزارش بخشی از بازداشتها و حکم زندانها
بازداشت ۶ شهروند در شهرستان دره شهر
خبرگزاری هرانا – جانشین فرماندهی انتظامی استان ایلام از بازداشت ۶ شهروند معترض تحت عنوان “عاملان اخلال در نظم و امنیت، آتش سوزی عمدی و تخریب اماکن عمومی” در شهرستان دره شهر خبر داد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایرنا، شش شهروند در ارتباط با اعتراضات سراسری اخیر در شهرستان دره شهر توسط نیروهای انتظامی بازداشت شدند.
امروز دوشنبه ۵ دی ماه، حسین نجفی، جانشین فرماندهی انتظامی استان ایلام این شهروندان را “عاملان اخلال در نظم و امنیت، آتش سوزی عمدی و تخریب اماکن عمومی” خواند و مدعی شد: “در پی اعتراضات هفته های گذشته در سطح شهرستان دره شهر و آتش سوزی و تخریب اماکن عمومی موضوع در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت و متهمان شناسایی و با هماهنگی با مقام قضایی تعداد ۶ نفر متهم دستگیر شدند.”
وی در ادامه افزود: “متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی داده شدند.”
در این گزارش به هویت این شهروندان بازداشتی و محل نگهداری آنها اشاره ای نشده است.
=====
اعتراضات سراسری؛ امیرعماد میرمیرانی به ۶ سال حبس محکوم شد
خبرگزاری هرانا – امیرعماد میرمیرانی، معروف به «جادی» و از بازداشت شدگان اعتراضات سراسری اخیر توسط دادگاه انقلاب تهران به تحمل ۶ سال حبس محکوم شد. در صورت تایید این حکم در مرحله تجدیدنظر، با اعمال ماده ۱۳۴ مجازات قانون اسلامی، مجازات اشد یعنی ۵ سال حبس در خصوص وی قابل اجرا خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امیرعماد میرمیرانی، معروف به جادی به تحمل دوران حبس محکوم شد.
براساس مطلبی که این برنامه نویس و فعال حوزهٔ تکنولوژی های جدید در صفحه شخصی خود منتشر کرده است، وی توسط دادگاه انقلاب تهران از بابت اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی به تحمل ۵ سال حبس و از بابت اتهام تبلیغ علیه نظام به یک سال حبس محکوم شده است.
مطالب منتشر شده توسط این شهروند در پلتفرم توییتر از مصادیق اتهامات وارده علیه وی عنوان شده است.
در صورت تایید این حکم در مرحله تجدیدنظر، با اعمال ماده ۱۳۴ مجازات قانون اسلامی، مجازات اشد یعنی ۵ سال حبس در خصوص اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی برای وی قابل اجرا خواهد بود.
آقای میرمیرانی در اواسط مهرماه در جریان اعتراضات سراسری بازداشت شد. وی اواخر آبان از زندان اوین به زندان تهران بزرگ منتقل شد و از حق دسترسی به وکیل محروم مانده بود.
وی پس از حدود ۷۰ روز با تودیع قرار وثیقه به صورت موقت و تاپایان مراحل دادرسی از زندان تهران بزرگ آزاد شد.
======
تایید حکم حبس مصطفی حسینی طباطبایی و ۷ نفر از همراهانش در دادگاه تجدیدنظر
خبرگزاری هرانا – سیدمصطفی حسینی طباطبایی، اسلام شناس و پژوهشگر قرآن و ۷ تن از همراهانش به نام های عبدالحمید آسوده خلجانی، مجید ناصری، محسن رضوانی خالدی، کوروش موذنی، علیرضا بهادری نژاد، رضا رهنما و محمدحسین ابن الرضا توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر استان تهران مجموعا به تحمل ۲۸ سال حبس و محرومیت های اجتماعی محکوم شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، دادگاه تجدید نظر استان تهران حکم محکومیت مصطفی حسینی طباطبایی و ۷ نفر از همراهانش را عینا تایید کرد.
بر اساس این حکم، که توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر استان تهران صادر و به محمد حسین آقاسی وکیل متهمان این پرونده ابلاغ شده، از بابت اتهام «تشکیل گروه به قصد اقدام علیه امنیت ملی» سیدمصطفی حسینی طباطبایی به ۸ سال حبس تعزیری، عبدالحمید آسوده خلجانی به ۵ سال حبس و مجید ناصری به ۵ سال حبس تعزیری محکوم شدند. همچنین پنج تن دیگر از متهمان این پرونده به نام های محسن رضوانی خالدی، کوروش موذنی، علیرضا بهادری نژاد، رضا رهنما و محمدحسین ابن الرضا هر کدام به ۲ سال حبس تعزیری (که به مدت پنج سال به تعلیق درآمده است) محکوم شدند. محکومان این پرونده علاوه بر احکام یاد شده به منع عضویت در گروه ها و دستجات سیاسی و اجتماعی (در فضای مجازی و غیر آن) و منع خروج از کشور به مدت ۲ سال نیز محکوم شدند.
پیشتر این حکم توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ایمان افشار صادر شده بود.
سیدمصطفی حسینی طباطبایی، پژوهشگر قرآن ۸۷ ساله که به دلیل داشتن برداشت متفاوت از قرآن از سوی حکومت ایران پیشتر نیز مورد انتقاد قرار گرفته بود، به همراه جمعی از نزدیکانش از جمله محسن رضوانی خالدی، کوروش موذنی، علیرضا بهادری نژاد، رضا رهنما و محمدحسین ابن الرضا در فروردین ماه ۱۴۰۰ توسط ماموران اطلاعات سپاه بازداشت و مدت دو ماه را در سلول های انفرادی نگهداری شدند. این افراد در نهایت به قید وثیقه یک میلیارد تومانی آزاد شدند. همزمان با این بازداشت ها، جلسات تفسیر قرآن، نماز و سخنرانی های آقای طباطبایی نیز با فشار اطلاعات سپاه تعطیل شدند.
در بهار امسال و پس از انتشار ویدئویی جنجالی از آقای طباطبایی که وی در آن به مناظره با «آیت الله قزوینی» و عدم وجود دلایل کافی برای اثبات «امام زمان» می پردازد. از خرداد تا مرداد ماه ۱۴۰۱ آقای طباطبایی و سایر افرادی که همراه با وی بازداشت و به قید وثیقه آزاد بودند، در دفتر نظارت و پیگیری در خیابان ایرانشهر به مدت ۲۱ جلسه مورد بازجویی قرار گرفتند.
گفتنی است در این پرونده ۴۱ نفر احضار و بازجویی شدند که در حال حاضر پرونده ۵ تن دیگر از نزدیکان آقای طباطبایی در دادسرا مفتوح است و برای سایرین قرار منع تعقیب صادر شده است.
در کیفرخواست صادره، این شهروندان به فعالیت آموزشی و تبلیغ انحرافی مغایر و مخل به شرع مقدس اسلام از طریق انتشارکتاب، برگزاری جلسات تفسیری و نماز جمعه به صورت غیرقانونی و راه اندازی سایت ها، کانال ها و گروه ها در فضای مجازی با هدف ترویج عقاید ضاله، پخش شبهات و تضعیف مبانی شیعه و غیره متهم شده بودند. در این کیفرخواست مصادیق دیگری برای اتهامات منجمله «انکار ولایت امیرالمومنین علی علیه السلام»، «انکار ولایت مطلقه فقیه»، «نفی توسل»، «نفی علم غیب پیامبر و معصومین علیهم السلام»، «نفی شهادت حضرت زهرا»، «نفی تقلید» و «رد اعتقاد به امام زمان» نیز مطرح شده بود.
===========
محسن عمرانی به ۲ سال حبس محکوم شد
خبرگزاری هرانا – محسن عمرانی، شهروند بازداشتی اهل بروجرد توسط دادگاه انقلاب این شهر به ۲۴ ماه حبس محکوم شد. در صورت تایید این حکم در مرحله تجدیدنظر، با اعمال ماده ۱۳۴ مجازات قانون اسلامی، مجازات اشد یعنی ۱۸ ماه حبس در خصوص وی قابل اجرا خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، محسن عمرانی، شهروند ساکن بروجرد به تحمل دوران حبس محکوم شد.
براساس حکمی توسط شعبه اول دادگاه انقلاب بروجرد به ریاست محسن مرادی صادر شده است، آقای عمرانی از بابت اتهام “توهین به رهبری” به ۱۸ ماه حبس و بابت اتهام “تبلیغ علیه نظام” به ۶ ماه حبس محکوم شده است.
در صورت تایید این حکم در مرحله تجدیدنظر، با اعمال ماده ۱۳۴ مجازات قانون اسلامی، مجازات اشد یعنی ۱۸ ماه حبس برای وی قابل اجرا خواهد بود.
تا لحظه تنظیم این گزارش از مصادیق اتهام این شهروند اطلاعی در دست نیست و حکم صادره طی روزهای اخیر در زندان بروجرد به این شهروند ابلاغ شده است.
محسن عمرانی در حالی که از بابت محکومیت پیشین خود در مرخصی بسرمیبرد، در تاریخ ۱۶ مهر سال جاری در روستای چنارستان از توابع شهرستان بروجرد بازداشت و پس از اتمام مراحل بازجویی به زندان بروجرد منتقل شد.
این شهروند در دی ماه سال ۱۴۰۰ توسط شعبه اول دادگاه انقلاب بروجرد از بابت اتهام تبلیغ علیه نظام به تحمل ۴ ماه حبس محکوم شد.
پیام های شخصی این شهروند در پیام رسان واتساپ از مصادیق اتهامات وارده علیه این شهروند عنوان شده بود.
حکم صادره در اسفند همان سال توسط شعبه هفتم دادگاه تجدیدنظر استان لرستان تایید شد.