Uncategorised

خبرهایی از جنبش مقاومت مردم ایران

Haghighatian-Zahra-1 رادیو فردا:
 
فاش هویت دختر معترضی که پلیس سرش را به جدول کوبید:
 
گروه دادبان،‌ که به فعالان حقوق بشر مشاوره حقوقی می‌ دهد، هویت دختر معترضی در شیراز را فاش کرد که مأموران پلیس در جریان اعتراضات شیراز سرش را به جدول خیابان کوبیدند.
 
این گروه روز پنج‌شنبه، ۱۸ اسفند، نوشت که نام این زن جوان زهرا حقیقتیان است که همراه با خواهرش در اعتراضات دوم مهر امسال در شیراز شرکت داشت و پس از بازداشت خواهرش، بین او و مأموران درگیری پیش آمد.
 
انتشار ویدئوی برخورد خشن مأموران ضد شورش با این زن جوان در آن زمان، موجی از خشم و انزجار را در فضای مجازی برانگیخت و این ویدئو به عنوان یکی از اسناد خشونت عریان علیه زنان در جمهوری اسلامی ثبت شد و حتی در رسانه‌ های خارج از کشور بارها به نمایش درآمد.
 
حالا پس از گذشت ماه‌ ها از آن روز، آن طور که دادبان نوشته است، زهرا حقیقتیان گفته است: «امروز دیگر می‌ خواهم سکوت را بشکنم و ترس‌ هایم را کنار بگذارم».
 
زهرا حقیقتیان درباره تهدید او و خانواده‌ اش پس از درگیری گفته است: «به من گفتند حق ندارم حرفی بزنم که این فیلم من است، وگرنه اذیتم می‌ کنند و خانواده‌ ام را تهدید کردند».
 
آوازخوانی گروهی از دانش‌ آموزان دختر با ترانه‌ ای از شهیار قنبری: 
 
 گروهی از دانش‌ آموزان دختر آوازخوانی ترانه‌ ای از شهیار قنبری را منتشر کردند.
 
با گذشت بیش از سه ماه از مسمومیت‌ های مشکوک دانش‌ آموزان و دانشجویان عمدتاً دختر با گاز سمی در شهرهای مختلف، مسئولان جمهوری اسلامی هنوز گزارش دقیقی از چگونگی این حوادث ارائه نکرده‌ اند.
 
نشان مزار علی روزبهانی در نمایشگاهی در پاریس:
 
باربَد گلشیری، هنرمند ایرانی، از به نمایش درآمدن نشان مزار علی روزبهانی، از کشته‌شدگان اعتراضات در نمایشگاهی با موضوع «زن زندگی آزادی» در پاریس خبر داد.
 
در یکی از تصاویر این نمایشگاه، این نشان در سمت چپ تصویر دیده می‌شود. نشان فلزی که در چهلم علی روزبهانی،‌ از کشته‌ شدگان اعتراضات، روی مزارش قرار داده شد و زنان گیسوانشان را به آن می‌آویختند، اثر باربد گلشیری است.
 
این نشان با کلماتی چون «ژن ژیان ئازادی، امرأة حياة حرية، زن زندگی آزادی، جنین زند آجوئی، قادین یاشام آزادلیق» درست شده و به نوشته آقای گلشیری، «این نشان مزار دیگران هم خواهد شد، آمیخته با نام آن قربانیان».
 
امامان جمعه مسمومیت‌ های مشکوک دانش‌ آموزان را به «دشمنان» نسبت دادند:
 
بسیاری از امامان جمعه در شهرهای مختلف ایران روز جمعه، ۱۹ اسفند با تکرار موضع‌گیری‌های مقامات جمهوری اسلامی و در اقدامی هماهنگ، حمله‌های سمی به مدارس را به «دشمنان» نسبت دادند.
 
احمد خاتمی، امام جمعه تهران، سه برنامه «سران اغتشاش» را در چند ماه اخیر «آوردن مردم به کف خیابان‌ها»، «جنگ مسلحانه» و «مسمویت‌های پیاپی» عنوان کرد و از قوه قضاییه خواست «با کسانی که در فضای مجازی و یا مکتوب در این ارتباط، شایعه پخش می‌کنند با قاطعیت برخورد کند.»
 
محمدمهدی حسینی همدانی، امام جمعه کرج، هم با نسبت دادن «حملات شیمیایی» به دشمن، خواستار جلوگیری از «شایعه‌پراکنی» شد.
 
محمدعلی نکونام، امام جمعه شهرکرد هم از مسمومیت در مدارس با عنوان «شیطنت دشمن» نام برد و گفت: «دشمنان چقدر بی‌رحم هستند و حتی به کودکان هم رحم نمی‌کنند.»
 
احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد هم مسموم کردن دانش‌آموزان را به «موشک‌پراکنی دشمن در زمان جنگ» تشبیه کرد و هدف از این گونه «جنگ‌های ترکیبی» را «تسلط بر نظام» دانست.
 
سمانه اصغری، فعال حقوق زنان به ۱۸ سال حبس محکوم شد:
 
گزارش شبکه‌های اجتماعی حاکی از محکومیت سمانه اصغری، فعال حقوق زنان و کودکان به ۱۸ سال و سه ماه حبس است.
 
این حکم دادگاه بدوی، همزمان با روز جهانی زن به خانم اصغری ابلاغ شده است.
 
از این میزان محکومیت، شش سال و سه ماه آن قابل اجراست.
 
سمانه اصغری در حال حاضر در زندان قرچک در حبس است و مشمول عفو گروهی فعالان و معترضان نشده است.
 
گلباران آرامگاه مهرشاد شهیدی‌ نژاد: 
 
آرامگاه مهرشاد شهیدی‌ نژاد گلباران شد.
 
مهرشاد شهیدی‌ نژاد، چهارم آبان در جریان اعتراضات_سراسری، به‌ دلیل ضربات متعدد باتون که از جانب مأموران بر سرش وارد شد، کشته شد.
 
تأکید بر دادخواهی در اعتراضات زاهدان:
 
از جمله شعارهای امروز ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ در زاهدان، "برادر شهیدم خونت را پس می گیرم"، بود.
 
همچنین معترضان در زاهدان شعار می داند: «می‌ کشم، می‌ کشم، آنکه برادرم کشت».  
 
۱۹ اسفند، با گذشت چندین هفته‌ از کشتار گستردۀ معترضان در زاهدان که جمعه خونین_زاهدان نام گرفت، هنوز اعتراضات در این شهر ادامه دارد.
 
ویدئو های تازه‌ ای از اعتراضات زاهدان:
 
به گزارش حال‌ وش، جمعه ۱۹ اسفند ۱۴۰۱، اعتراضات مردم زاهدان با شعارهای اعتراضی در بیست سومین جمعه از حضور خود در خیابان ها با وجود جو سنگین امنیتی، شروع شدند.
 
 حمایت معترضان از مولوی عبدالحمید:
 
در تجمعات امروز زاهدان، معترضان از مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان، حمایت کردند.
 
جو امنیتی در زاهدان برای جلوگیری از شکل‌ گیری تجمعات اعتراضی:
 
ویدئویی از حضور خودروهای پلیس و نیروهای امنیتی در خیابان‌ های زاهدان منتشر شد.
 
به گزارش حال‌ وش، جمعه ۱۹ اسفند ۱۴۰۱، نیروهای امنیتی به شکل گسترده‌ ای در شهر زاهدان و میدان سیلو خیابان طباطبایی و خمینی حضور پیدا کرده اند.
 
حساب توئیتری حال‌ وش از حضور پرتعداد معترضان در زاهدان در خیابان‌ ها، در بیست‌ و‌ سومین جمعه اعتراضی در این شهر، با وجود جو سنگین امنیتی خبر می‌ دهد.
 
معترضان در زاهدان، خواستار آزادی زندانیان سیاسی شدند.
 
گزارش فعالان بلوچ از زاهدان، حاکی از به خیابان‌ آمدن معترضان در زاهدان با شعار «آزادی آزادی»، پس از پایان نماز جمعه این شهر است.
 
جشن سالروز تولد همن آمان، از کشته‌ شدگان جوان در جریان اعتراضات اخیر بوکان: 
 
بر اساس ویدئوی منتشر شده در شبکه‌ های اجتماعی، بستگان همن آمان تولد ۲۶ سالگی او را بر آرامگاهش را جشن گرفتند.
 
جو امنیتی درخاکسپاری امیر رضا همت‌ آزاد در «بهشت زهرا»:
 
هم‌ زمان با خاکسپاری امیر رضا همت‌ آزاد، جو امنیتی در «بهشت زهرا» ایجاد شد.
 
امیر رضا همت‌ آزاد که در جریان اعتراض سراسری پس از کشته‌ شدن مهسا امینی و در پی اصابت ضربات باتون به کما رفته بود در بیمارستان رجایی کرج، جان خود را از دست داد.
 
استقرار «جو سنگین امنیتی» در راسک:
 
جمعه ۱۹ اسفند ۱۴۰۱- حساب توئیتری حا‌ل وش که اخبار سیستان‌ و‌بلوچستان را پوشش می‌ دهد، از استقرار «جو امنیتی سنگین» در شهر راسک به منظور جلوگیری از شکل‌ گیری تجمعات اعتراضی پس از پایان نماز جمعه خبر می‌ دهد.
 
نیروهای امنیتی به شکل گسترده‌ ای در شهر راسک حضور پیدا کرده اند تا مانع تشکیل تجمع اعتراضی شوند.
 
بازداشت یک وبلاگ‌ نویس برای انتشار مطالبی درباره مسمومیت‌ های مشکوک:
 
یک وبلاگ‌ نویس در ارومیه به دلیل انتشار مطالب اعتراضی در حساب اینستاگرام خود درباره مسمومیت گسترده و مشکوک دانش‌ آموزان دختر بازداشت شد.
 
همشهری آنلاین روز پنج‌شنبه، ۱۸ اسفند، خبر داد که در اولین «برخوردها با سلبریتی‌ها و شاخ‌های مجازی که اقدام به شایعه‌افکنی و التهاب آفرینی می‌کردند»، یک وبلاگ‌ نویس در ارومیه با دستور قوه قضائیه و توسط وزارت اطلاعات بازداشت شده است.
 
بر اساس تصاویر منتشر شده در سایت همشهری آنلاین از حساب کاربری این فرد و بررسی آن می‌ توان فهمید که هویت او رضا پور جعفر، هنرمند و بازیگر ساکن ارومیه، است که با نام مستعار «عمو رضا» در اینستاگرام فعال است و بیش از ۴۳ هزار نفر دنبال‌ کننده دارد.
 
انتقاد در فضای مجازی از «فرض قطعی» یک طلبه دربارۀ تعرض به زنان:
 
نظرسنجی طلبه‌ ای به نام «قطب‌ الدین» در توئیتر، که تعرض جنسی به زنان را به عنوان «‌فرض قطعی» خود، در نظر گرفته، انتقادات بسیاری را در فضای مجازی برانگیخته است.
 
این کاربر که خود را «طلبه‌ ای کوچک و مشتاق تفکر انتقادی» معرفی کرده، در یک نظرسنجی پرسیده است: «دو خانم در خیابان مشغول قدم‌ زدن هستند و شما باید به یکی از آنها تعرض کنید. اولی با حجاب کامل و دومی بی‌ حجاب. کدام یک را انتخاب می‌ کنید؟»
 
وی در پایان سؤال این نظرسنجی که به دلیل انتقادهای زیاد، مجبور به حذف آن شد، نوشته «این شرایط فرضی، مربوط به فرهنگ کشور ماست».
 
شماری از کاربران شبکه‌ ها، بویژه کاربران زن پرسیده‌ اند که این «فرهنِ باید تعرض کنی»، از کجا نشأت می‌ گیرد؟
 
انتقاد یک روزنامه‌ نگار از بی‌ توجهی مسئولان به فقر و گرسنگی در ایران:
 
گزارش‌ کاربران شبکه‌ های اجتماعی از ایران، حاکی از افزایش سرسام‌ آور قیمت کالا و خدمات، بویژه اقلام مورد نیاز شب عید است.
 
محمد آقا زاده، روزنامه‌ نگار پیشکسوت، با انتقاد از بالا رفتن «سرسام آور قیمت‌ ها و «گسترش فقر و فلاکت» در ایران، در توئیتی نوشته است: «اگر مسئولان غیرت داشتند، از شرم می‌ مردند، ولی با پر رویی به چهار تار موی زن گیر می‌ دهند، ولی اگر همین زن از گرسنگی بمیرد، عین خیال‌ شان نمی‌ شود.
 
وی در توئیت دیگری نیز به طعنه نوشته در جمهوری اسلامی، «لذت را سرکوب نمی‌ کنند، بلکه جهت می‌ دهند، مثلاً لذت خرید کردن، از آجیل بگیر تا گوش و مرغ را تبدیل می‌ کنند به لذت حسرت کشیدن».
 
آذر منصوری: جنبش زنانه اخیر نماد غلبه بر کلیشه‌ های جنسیتی در ایران است
 
آذر منصوری، فعال سیاسی اصلاح‌ طلب با حمایت از اعتراضات «زن، زندگی، آزادی»، در توئیتی نوشت، این جنبش، یکی از نمادهای بارز غلبه بر کلیشه‌ های جنسیتی است که در ایران به طور مکرر، بازتولید می‌ شود.
 
آذر منصوری: زنان ایران به رغم کلیشه های جنسیتیِ مکرر که با عاملیت فرهنگ و فقه سنتی بازتولید می شوند، به شکلی شبه جنبشی سقف های شیشه ای را یکی پس از دیگری در می نوردند. جنبش زن، زندگی، آزاد،ی نیز یکی از نمادهای بارز غلبه بر این کلیشه ها و کنار زدن این سقف ها در عرصه عمومی است. 
 
انتشار تصویری تازه از یکی دیگر از آسیب‌ دیدگان چشم:
 
حمید رضا پناهی، از آسیب‌ دیدگان چشم در جریان اعتراضات «زن، زندگی، آزادی»، با انتشار تصویری از خود در اینستاگرام، نوشت: «کور گشتیم، تا بینا شوند».
 
ادامۀ دیدارهای خانواده‌ های معترض با یکدیگر:
 
مرضیه آدینه‌ زاده، خواهر ابوالفضل آدینه‌ زاده، نوجوانی که در اعتراضات اخیر کشته شد، از حضور خانواده امیر شیبانی، فعال سیاسی، بر سر مزار برادرش خبر داد.
 
وی نوشت، خانواده شیبانی از روزهای اول پس از کشته‌ شدن برادرش، همراه خانواده آدینه‌ زاده بودند.
 
امیر شیبانی پیش از بازداشت به دلیل شرکت در اعتراضات «زن، زندگی، آزادی»، بارها به دلیل شرکت در تجمعات مختلف بازداشت شده بود.
 
گزارش‌ های متعددی در شبکه‌ های اجتماعی از بازدید خانواده‌ های کشته‌ شدگان از یکدیگر و رفتن به سر مزار عزیران‌ شان در ماه‌ های اخیر منتشر شده است.
 
اولین دیدار پدر کیان پیرفلک از مزار فرزندش:
 
پدر کیان پیرفلک، کودک ۹ ساله کشته‌ شده در اعتراضات ایذه، پس از ۱۱۴ روز از مرگ فرزندش، روز پنجشنبه، ۱۸ اسفند، برای اولین بار توانست بر سر مزار او حضور پیدا کند.
 
زینب مولائی‌ راد، مادر کیان، با انتشار ویدئویی از حضور همسرش بر سر مزار فرزندشان در اینستاگرام، این کار را «طاقت‌ فرسا» عنوان کرد و نوشت: «عزیز دلم، کیانم!! یادت و نامت باید یادگار بماند، برای آیندگان، صدای مظلومیت تو و پدر باید بتازد بر دل های تاریک، تا روشنایی پیروز شود، تا در حقت کوتاهی نکرده باشیم».
 
مادر کیان همچنین در یک استوری با انتشار عکسی از خود در کنار مادر مجاهد کور‌کور، حمایت خود را از او اعلام کرد.
 
مجاهد کورکور یکی از افرادی است که در حمله مشترک وزارت اطلاعات، سپاه پاسداران و فراجا به روستایی در شهرستان ایذه در اوایل ماه دی بازداشت شد و به گفته وکیل خانواده پیرفلک به قتل کیان متهم شده است.
 
گزارش‌ ها از «جستجو‌ی» نیروهای حکومتی برای یافتن رقصندگان اکباتان:
 
در پی انتشار ویدئوی رقص پنج دختر جوان در شهرک اکباتان، گزارش‌هایی از تلاش نیروهای امنیتی برای شناسایی و بازداشت احتمالی آنها از راه «بازبینی فیلم‌ های دوربین‌‌ های مدار بسته» در یکی از بلوک‌ های این شهرک منتشر شده است.
 
از این پنج دختر جوان در روز هفدهم اسفندماه، همزمان با روز جهانی زن، ویدئویی منتشر شد که در محوطه بلوک ۱۳ شهرک اکباتان تهران، با آهنگ رما، خواننده اهل نیجریه و سلنا گومز خواننده آمریکایی می‌ رقصیدند.
 
بیانیۀ جمعی از معلمان و دانشجویان تبریز: حمله به دختران دانش‌ آموز «رسوایی بزرگ» برای حکومت است
 
دو تشکل صنفی و مدنی معلمان و دانشجویان علوم پزشکی آذربایجان شرقی با انتشار بیانیه‌ای مشترک، ضمن محکوم کردن حمله با گاز به مدارس و دانش‌آموزان دختر، آن را «جنایتی بی‌ شرمانه» و «برنامه‌ ریزی شده» و یک «رسوایی بزرگ» برای مقام‌ های جمهوری اسلامی خواندند.
 
کانون صنفی مستقل فرهنگیان آذربایجان شرقی و انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این بیانیه مشترک که روز پنجشنبه هجدهم اسفند ماه منتشر شد، تأکید کردند که «چماق به دستانی که روزی دست و پای حسن رشدیه را می‌ شکستند و در اوایل انقلاب به پیراهن آستین کوتاه مردان هم گیر می‌ دادند، امروز به پشتوانه حمایت حاکمیت، دختران این سرزمین را آزار می‌ دهند.»
 
این بیانیه با اشاره به اینکه «خون پاک مهسا امینی، شهروند بی‌ گناه ایران، اذهان عمومی را متوجه زخمی کهنه کرد»، حمله به دانش‌ آموزان دختر را «جنایت بی‌ شرمانه» دانست و آن را واکنش متحجران و بخشی از حکومت به «خیزش زن، زندگی، آزادی» خواند.
 
در بخشی از این بیانیه، «حمله شیمیایی به مدارس دخترانه و مسمومیت دختران دانش‌آموز، یادآور تحجر و انزجار دیرین از زن، علی‌ الخصوص زن باسواد و آگاه» عنوان شده و آمده است که از نگاه متحجران «زن باید بی‌ سواد بماند تا همچنان محدودیت‌ هایش را بپذیرد» و آنها با این حملات می‌ خواهند «یادآوری کنند که تحصیل‌ دختران هم امتیازی است که به آنها اعطا شده» است.
 
دو تشکل صنفی و مدنی معلمان و دانشجویان علوم پزشکی آذربایجان شرقی در بیانیه مشترک خود افزودند که از نگاه متحجران «دخترانی که به سال‌ ها آزار روحی و جسمی و توهین‌ ها و تحقیرهای به رسمیت شناخته شده اعتراض کرده‌ اند، باید تنبیه شوند».
 
این بیانیه در ادامه دختران دانش‌ آموز را «خار چشم» آنانی خواند که «برای این حملات برنامه‌ ریزی» کرده‌ اند و در ادامه با اشاره به «انفعال و عدم پاسخگویی» مقام‌ های جمهوری اسلامی، افزود: اینکه مقام‌ های حکومتی «هیچ تلاش عملی برای روشن شدن ابعاد این حمله بیولوژیکی» انجام نداده‌ ان، «یک رسوایی بزرگ» است.
 
نویسندگان این بیانیه تأکید کردند که غلامان حمله به دختران دانش‌ آموز یا از «خودسران نسبتا خودی هستند و مسئولین قصد برخورد با آنان را ندارند و یا خودسران واقعاً خودسر هستند و مسئولین توان مقابله با آنان را ندارند» که «هر دو حالت بسیار هولناک» است.
 
دو تشکل معلمان و دانشجویان علوم پزشکی آذربایجان شرقی از دختران دانش‌ آمور، دانشجو و «زنان قهرمان» ایران به عنوان کابوسی برای «اقلیت متحجر» نام بردند و تأکید کردند که «شور و شوق زنان برای رسیدن به آزادی، حیات‌ بخش جامعه ایران خواهد بود».
 
شعارهای شبانه در چند منطقه تهران: اعتراض به حملات علیه مدارس با شعار «مرگ بر حکومت دختر‌کش»
 
چند منطقه در تهران از جمله محله نازی‌آباد، شهرک باقری، شهرک اکباتان، نارمک و همچنین شهر پردیس شامگاه پنج‌شنبه شاهد سردادن شعارهای شبانه و ضد حکومتی جمعی از مردم بود و معترضان با شعار «مرگ بر حکومت دختر‌کش»، «مرگ بر حکومت بچه‌کش»، «مرگ بر حکومت داعشی» و «مرگ بر طالبان، چی ایرانی، چه افغان» به حملات انجام شده با گاز به مدارس و دانش‌آموزان دختر اعتراض کردند.
 
یکی از این مناطق شهرک باقری در منطقه ۲۲ تهران است که شامگاه پنجشنبه شاهد شعارهای شبانه و ضد حکومتی جمعی از مردم معترض بود. در جریان شعارهای شبانه این شهرک، مردم معترض با سردادن شعارهایی چون «مرگ بر حکومت بچه‌کش»، «مرگ بر طالبان، چه ایرانی، چه افغان»، «مرگ بر خامنه‌ای قاتل» به حملات با گاز به مدارس و دختران دانش‌آموز اعتراض کردند.
 
مردم معترض در شهرک باقری همچنین با سردادن شعارهایی چون «مرگ بر سپاهی»، «مرگ بر دیکتاتور»، «سید علی بی‌ریشه، خیزش تموم نمیشه» و «زن، زندگی، آزادی» بر ادامه اعتراضات علیه جمهوری اسلامی تاکید کردند.
 
جمعی از مردم معترض نیز شامگاه پنج‌شنبه هجدهم اسفند ماه در محله نازی‌آباد، از محله‌های قدیمی و پر جمعیت جنوب تهران، اقدام به سردادن شعارهایی علیه جمهوری اسلامی کردند.
 
معترضان در نازی‌آباد در شعارهای شبانه و ضد حکومتی خود از جمله شعار «مرگ بر حکومت بچه‌کش»، «امسال سال خونه، سید علی سرنگونه» و «مرگ بر دیکتاتور» سردادند.
 
در شهرک اکباتان هم جمعی از مردم معترض پنجشنبه شب بار دیگر اقدام به سر دادن شعارهایی علیه جمهوری اسلامی از جمله «مرگ بر حکومت بچه‌ کش»، «مرگ بر دیکتاتور» و «مرگ بر سپاهی» کردند.
 
منطقه نارمک در شرق تهران نیز شامگاه پنج‌شنبه صحنه شعارهای شبانه و ضد حکومتی جمعی از مردمی بود که با سردادن شعار «مرگ بر حکومت داعشی» اعتراض خود به حملات با گاز به مدارس و دانش‌آموزان دختر را فریاد زدند.
 
معترضان در منطقه نارمک همچنین در شعارهای شبانه خود شعار «مرگ بر جمهوری اسلامی»، «مرگ بر خامنه‌ای»، و «مرگ بر دیکتاتور» سردادند.
 
در شهر پردیس تهران نیز جمعی از مردم پنج‌شنبه شب از داخل خانه‌ها و مجتمع‌های مسکونی خود اقدام به سردادن شعارهای شبانه ضد حکومتی کردند. «مرگ بر حکومت دختر‌کش» و «مرگ بر دیکتاتور» از جمله شعارهای شبانه معترضان در شهر پردیس بود.
 
هشدار بیش از ۳۰۰ استاد دانشگاه‌ های ایران خطاب به حاکمیت ولایت فقیه:
 
بیش از ۳۰۰ استاد دانشگاه‌ های ایران خطاب به «حاکمیت جمهوی اسلامی و مسئولان امنیت کشور» هشدار دادند که «سرپوش‌ گذاشتن بر جنایت» مسمومیت‌ های مشکوک دانش‌ آموزان ایران، «تبعات طوفانی» خواهد داشت.
 
این استادان دانشگاه روز پنجشنبه ۱۸ اسفند با صدور بیانیه‌ای مسمومیت‌های مشکوک با گاز در مدارس عمدتاً دخترانه ایران را «فاجعه‌ حملات شیمیایی زنجیره‌ای و سازماندهی‌شده به مدارس دخترانه کشور» خواندند و آن را محکوم کردند.
 
در این بیانیه آمده است: «یقین بدانید که سرپوش‌گذاشتن بر این جنایت یا تخفیف آن و عدم افشا و محاکمه‌ عاملان از سوی وجدان عمومی جامعه به معنای تصریح حاکمیت بر همدستی و همسویی با این جنایت تلقی خواهد شد و تبعات طوفانی آن را به سرعت تجربه خواهید کرد».
 
تاکنون ۳۲۶ نفر از استادان دانشگاه‌های سراسر کشور، از جمله دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف، صنعتی اصفهان، بهشتی و صنعتی شیراز این بیانیه را امضا کرده‌ اند.
 
این استادان دانشگاه همچنین از مقام‌های جمهوری اسلامی خواسته‌اند: «اطلاعات خود درباره ابعاد مختلف این موضوع و عاملان و آمران این جنایات را هرچه سریع‌تر و بی‌پرده‌پوشی و کاملاً شفاف به ملت اعلام کرده و عاملان آن را به پیشگاه عدالت بسپرید و عملاً ختم این جنایت را تضمین کنید».