Uncategorised
ترورهای بیولوژیک زنجیره ای مدارس دخترانه و ... توسط گروه "هزاره گرا"ی رژیم ولایت فقیه؟
دوبچه وله فارسی: در حالی که نهادهای مسئول در ایران سرنخی درباره مسمومیت ها ارائه نمیدهند، یک عضو مجلس به پنهان کاری در این زمینه اذعان کرد و رد پای عوامل خارجی را منتفی دانست. جامعه جهانی خواهان تحقیق مستقل درباره مسمومیت ها است.
فرضیه هیستری جمعی و عامل خارجی در رسانه های وابسته به سپاه پیوسته تکرار می شود و وزارت کشور و بهداشت نیز به آن دامن می زنند. معاون امنیتی وزارت کشور از یک سو مدعی شده که موضوع مسمومیت ها جنبه استرس و هیستری دارد و هم زمان انگشت اتهام را به سمت "طراحان اغتشاشات" نشانه گرفته است.
مقامهای مسئول در جمهوری اسلامی و حامیان آنها، اعتراضات سراسری در ایران را ''اغتشاش و آشوب'' و معترضان را ''اغتشاشگر و آشوبگر'' مینامند.
رسانههای وابسته به حکومت نیز میکوشند برای کاهش حساسیت ها به جای مسمومیت از واژه بدحالی در گزارش ها استفاده کنند. سخنگوی قوه قضائیه چند روز قبل به این رویه رسمیت داد و خواهان آن شد که در بحث ها همین ترکیب بکار رود.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفته است: «من در تمام جلسات شرکت داشته ام. این که مشخص شده باشد کار سازمان مجاهدین یا جای دیگری است، صحت ندارد. تا الان نیروهای امنیتی رد پای عوامل خارجی را پیدا نکرده اند، اما هیچ علت خاصی را هم کشف نکرده اند».
ابراز نگرانی گزارشگران سازمان ملل:
در این میان و به موازات قطعنامه پارلمان اروپا در محکومیت مسمومیت ها، ٨ گزارشگر سازمان ملل در بیانیه ای این روند عمدی و تعلل حکومت جمهوری اسلامی در تحقیقات سریع و جلوگیری از حملات بیشتر را تقبیح کردند. در این بیانیه آمده است: «تناقض فاحشی بین بازداشت فوری معترضان و ناتوانی چند ماهه جمهوری اسلامی در شناسایی عوامل مسمومیت ها وجود دارد».
در این بیانیه نسبت به سلامت جسمی و روانی دانش آموزان، ادعای وزیر کشور مبنی بر نقش داشتن عامل استرس در ۹۰ درصد مسمومیت ها و پیگرد روزنامه نگار که سرگرم تحقیق در این باره بوده، ابراز نگرانی عمیق شده است.
علی پورطباطبایی، خبرنگار ساکن قم و از گردانندگان پایگاه خبری "قم نیوز" به اتهام پیگیری اخبار مربوط به مسمومیت های زنجیره ای، ۱۵ اسفند، دستگیر شد.
قانون گذاران اروپایی از شورای حقوق بشر سازمان ملل خواسته اند، تحقیقات مستقلی در باره مسمومیت دختران دانش آموز در ایران انجام دهد.
در قطعنامه پارلمان اروپا، "تلاش فجیع برای خاموش کردن زنان و دختران ایرانی" به شدت تقبیح شده است.
این مصوبه از اعضای اتحادیه خواسته که شرایط صدور ویزا، بورس تحصیلی و اعطای پناهندگی به کسانی که مجبورند ایران را ترک کنند، خصوصاً زنان و دختران، آسان تر شود.
دلایل پیدا و پنهان پرده پوشی ها:
ناتوانی در یافتن سرنخ ها، در حالی که همۀ مدارس دوربین نظارتی دارند و هر معترضی در کوتاه ترین زمان شناسایی و دستگیر می شود، فرضیۀ دست داشتن نیروهای خودی در موضوع مسمومیت های زنجیره ای در ایران را تقویت می کند.
شماری از تحلیلگران، فرسایش جدی در درون نظام را دخیل میدانند. حاتم قادری، استاد پیشین علوم سیاسی از جمله گفته است که این "تروریسم حکومتی" شاید نوعی شورش ناگفته علیه خامنه ای و یاران نزدیکش در داخل حاکمیت باشد.
این که رهبر جمهوری اسلامی در موضع گیری خود به خلاف معمول به "دشمن" اشاره نکرد و هرگونه مماشات با عوامل را نیز مردود دانست، به این فرضیه دامن می زند.
خامنه ای، ۴ ماه پس از شروع مسمومیت ها در اظهارنظری دیرهنگام گفت: «اگر چنانچه کسانی محکوم شدند، عفوی هم در مورد اینها وجود نخواهد داشت؛ این را همه بدانند».
چندی قبل، محمد تقی فاضل میبدی، مدرس حوزه و دانشگاه به شبکه شرق گفته بود که مسمومیت ها در مدارس دخترانه از قم و اصفهان هدایت می شوند. او گروه موسوم به "هزاره گرا" را مسئول امر دانسته و گفته است: «این گروه و تفکر معتقد است که دختران نباید درس بخوانند یا نهایتاً باید تا سوم دبستان درس بخوانند. این جریان یک جریان مذهبی و ضد مدرنیته است».
فاضل میبدی سپس حرف خود را پس گرفت و عنوان کرد که نظری غیررسمی داده بود که قرار نبود منتشر شود.